2.8.2020

Heinäkuun luettu kirja

Äkkiseltään ei tule mieleen toista kuukautta, jolloin olisin ehtinyt koko kuukauden aikana lukea vain yhden kirjan. Tällä kertaa kuitenkin kävi näin, koska kirjaa ehdin yleensä lukea vain ennen nukkumaanmenoa ja kyseessä oli hankalin englanninkielinen kirja, jonka olen vielä saanut aikaseksi lukea.

Heinäkuuhun mahtui paljon hyviä hetkiä. Edelleenkin työt jaksavat innostaa päivästä toiseen ja lisäksi sain viimeinkin opiskelupaikankin! Tässä kuussa minusta tulee siis jyväskyläläinen, ja asuntokin on jo haavissa. Hommat siis rullaavat oikein hyvin, ja eiköhän jotain muuttoaiheista blogiinkin ole tulossa.

Mutta nyt sen yhden luetun kirjan pariin!

IMG_20200802_103006

Greer Hendricks & Sarah Pekkanen - An Anonymous Girl

Jessica Farris osalllistuu psykologiseen tutkimukseen, jossa tutkitaan hänen moraaliaan ja eettisiä valintojaan. Pikkuhiljaa alkaa paljastua, että tutkimus ei jää pelkästään kysymyksiin, vana se siirtyy todelliseen elämään. Tutkimuksesta sekä tutkijasta alkaa paljastua outoja asioita.

Mielenkiintoisia juonenkäänteitä oli koko kirja täynnä. Ihan niin vaikuttunut en tästä kirjasta kuitenkaan ollut, kuin mitä netissä olevat arvostelut antavat kirjasta ymmärtää. Toki englannin kielikin on voinut vaikuttaa tähän, ettei sisälle päässyt niin hyvin. Kuitenkin juonessa pysyi hyvin kiinni myös toisella kielellä ja mielellään luki loppuun asti. Hyvin keskitasoa oleva kirja.

Luetko sinä yleensä suomeksi vai jollain muulla kielellä? Mikä kirja sinulla on tällä hetkellä kesken?

Lue myös nämä:
Seuraa myös Instagramissa @siniriekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti