26.8.2020

Muuttohommia ja viimeisiä työpäiviä // puhelinkuvia

Pitkästä aikaa! Tahattoman tauon aikana kerkesin jo muuttaa Jyväskylään sekä aloittaa orientaatioviikon yliopistolla. On ollut ihanaa päästä tutustumaan kampukseen, uusiin opiskelukavereihin sekä koko Jyväskylään sen verran, mitä olen kerennyt täällä seikkailla. Huomenna heti aamusta on jo aika valita kurssit, niin selviää myös ensimmäisen jakson lukujärjestyskin. Kaikkea jännää siis tulossa!

Tässä välissä on hyvä purkaa jälleen puhelimen kuvagalleriaa. Katsotaan, mitä loppukesääni on kuulunut.

Collage 2020-08-25 10_05_21

1.  Kävimme pitkästä aikaa Ranuan eläinpuistossa. Siellä ollut taideteos ei ihan kaikilta osin avautunut, mutta tämä pisti silmään: ''Action over apathy and guilt.''

 2. Nam, nämä olivat superhyviä! Maistuivat ihan Toffifeelle. Pakkaus on tosin aika kallis ja pieni, mutta välillä ja joskus useamminkin on ihan luvallista hemmotella itseään.

3. Pääsin töissä kuvaamaan teollisuushallin tulipaloa. En ollut ennen onneksi päässyt näkemään näin isoa tulipaloa, ja olihan se hurja kokemus. Palosta uutisoitiin valtakunnallisesti, ja minä otin meidän lehteemme kuvat siitä. Olihan palo iso takaisku kunnallemme, mutta kaikesta selviää kyllä jollain tavalla.

4. Kotiseutumatkailua ehdin myös harrastaa. Puolangan Hepoköngäs on edelleen tosi nätti paikka ja selvästi turistien suosiossa.

Collage 2020-08-25 10_06_00 

1. Ihastelin Suomussalmen maisemia oikein urakalla ennen muuttoa. Pururadalla varsinkin aukeaa ihania vesistömaisemia lenkin keskellä.

2. Luulisi, että klassikkokirjat olisivat tylsiä. Pikku naisia oli kuitenkin oikein hyvä kirja! Tulee niin sivistynyt olo, kun lukee klassikoita.

3. Varsinkin alennusneilikat piristävät.

4. Muutto tuntui paperille listattuna tosi isolta asialta. Kuitenkin kaikki muuttoilmoitukset, sähköt sekä kotivakuutukset olivat loppujen lopuksi helppoja asioita hoitaa. Iso kivi vierähti harteilta niiden ollessa valmiita.

Collage 2020-08-25 10_06_46

 1. Ai että, rakastan tämän suomussalmelaisen ravintolan kanasalaattia!

2. Juttukeikka vanhalla myllyllä oli tosi kiinnostava. Siellä oli niin nättiä luontoa. Onneksi kerkesin tämänkin kokea ennen muuttoa.

3. Ennen muuttoa sain työkavereilta ihanan lahjan. Työkaverit olivat tosiaankin ihan parhaat minulle, enkä enempää olisi voinutkaan toivoa.

4. Vanhempieni kanssa vitsailimme muuton keskellä, että tavoitteena on saada kaksion tavarat yksiöön. Epätoivo meinasi iskeä, mutta onneksi tavarat mahtuivat loppujen lopuksi oikein hyvin tänne Jyväskyläänkin.

Collage 2020-08-25 10_08_16

1.  Vielä viimeisen kerran pizzalla työkavereiden kanssa.

2. Lauantai oli muuttopäivä, joten sunnuntaiaamuna päätin tilata Woltilla aamupalaa suoraan kotiovelle. Niin tyyristähän se oli, ettei joka päivä todellakaan tämmösiä ostella, mutta aivan ihanaa luksusta! 

Tällaista minun loppukesääni on kuulunut. Miltä sinun loppukesäsi on näyttänyt? Mitä suunnitelmia alksyksylle?

Lue myös nämä:

Muuttajan muistilista - näitä en unohda!

Mitä kaikkea kuuluu kesätoimittajan työhön?

 Nämä maneerit toistuvat tekstissäni 

Seuraa myös Instagramissa @siniriekki. 

4 kommenttia:

 1. Sun loppukesä on mennyt aika kivasti! Kivaa syksyä sulle! :)

  Halusin kysyä, että mihin perustat luulon siitä, että klassikkokirjat olisivat tylsiä? Eikö juuri se, että ne ovat klassikoita, kerro siitä, että ne ovat olleet rakastettuja ja suuren yleisön suosiossa kautta aikojen? Itse ainakin ajattelen näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sulle! Tosi hyvä pointti sulla noista klassikkokirjoista. En osaa eritellä, mistä ennakkoluuloni, selvästi virheellinen sellainen, on tullut. Ihan selkeäähän se nyt on, kun toit näkökulmasi ilmi, että eihän ne klassikoiksi olisi päässeet, jos lukijat eivät niistä tykkäisi. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Ihana toi sun työkavereiden antama lahja ❣️ ja kiva kuulla, että oot jo vähän kerinnyt tutustua Jyväskyläänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep eikä yhtään osannut odottaa! Jyväskylässä on hyvä olla *.*

   Poista