8.11.2020

Viimeksi minä ilahduin, päätin, inspiroiduin ja monta muuta

Mukavaa isänpäiväsunnuntaita! Miten siellä on tämä päivä kulunut? Palasin juuri kauppareissulta ja uuteen viikkoon onkin ihana lähteä täyden jääkapin kera. Tänään kirjoittelen blogiin viimeksi minä -postauksen muodossa, jossa vastaan otsikossa olleisiin kohtiin sekä pariin muuhunkin. 

ylistö4

Viimeksi minä...

...ilahduin kun tajusin, että joulu on jo ihan nurkan takana! Joko saa pystyttää joulukuusen ja kuunnella joululauluja?

 ...päätin pitää eilisen päivän kokonaan vapaana mistään koulujutuista. Kauheasti hommaa ei kyllä muinakaan päivinä ole ollut deadlinejen siintäessä kaukana tulevaisuudessa, mutta pientä hommaa on joka päivälle riittänyt. Eilinen olikin ihanan rentouttava päivä.

...harmistuin kun pieni koti-ikävä iski yksi päivä tällä viikolla. Olen käynyt vanhempieni luona viimeksi yli kuukausi sitten, enkä ole tainnut vielä kertaakaan tähän mennessä olla yhtäjaksoisesti näin kauan käymättä kotona. Koti-ikävä iskee aina välillä, mutta onneksi mitään kauheaa olotilaa ei ole vielä tullut.

ylistö6

...nauroin ollessani kuvailemassa kaverini kanssa näitä tässä postauksessakin olevia kuvia. Kiitos kuvista!

...kokeilin jotain uutta tänä aamuna, kun maistoin Celsiuksen mansikan ja vaahtokarkin makuista juomaa. En suosittele, ei ollut ollenkaan makuuni esanssisuuden takia.

...jännitin luultavasti luennolla kaikkien edessä puhumista. En tiedä, mitä on tapahtunut, mutta nykyään jännittää ihan kamalasti vastata luennolla kysymyksiin kaikkien kuullen. Ennen olin yksi aktiivisimmista viittaajista, mutta ehkä uusi ympäristö aiheuttaa tällaista jännitystä. 

ylistö2

...innostuin uudesta kangasnaamiosta, jonka bongasin kauppareissulla. Tänä iltana se pääsee testiin, ellen aivan unohda.

...inspiroiduin ihan vain näistä viime päivien keleistä. Aurinko on paistanut lähes kirkkaalta taivaalta ja valo on omiaan antamaan motivaatiota päivän tehtäviin.

ylistö7

Mitä sinä jännitit viimeksi? Entä mistä innostuit?

Lue myös nämä:

4 helppoa aamupalavinkkiä

Itsensä huomiointi arjessa on tärkeää 

Testissä Garnierin silmänalusnaamio

Seuraa myös Instagramissa siniriekki. 

12 kommenttia:

  1. Tänään tajusin että enää alle 2 kk jonka jälkeen taas päivät alkaa pikku hiljaa pidentyä. Sillä ajatuksella jaksaa. Joulua jo odotan. Tänään mietinkin että joko voi alkaa joulua fiilistellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ajattelutapa! Ei ole kauaa enää siihen, että on vielä kuudenkin aikaan illalla valoisaa :D Eiköhän joulua saa alkaa fiilistellä heti kun huvittaa ;)

      Poista
  2. Ihana postaus. <3 Säät ovat kyllä hellineet meitä. Taidan jännittää aina vähän kaikkea, heti kun on jotain uutta tai pitää kohdata uusia ihmisiä, niin aina vähän kutittaa mahanpohjasta. En tiedä miksi, sillä hyvin mennyt tähänkin asti ja ihmiset ovat pääsääntöisesti mukavia.

    Kivaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! ♥ Jännitys auttaa kans valmistautumaan tilanteeseen, joten ehkä se ei ole niin kauhean vakavaa, vaikka jännittäisikin! Mukavaa viikkoa sullekin!

      Poista
  3. Voi onpa ihana toi sun takki!<3 Kiva tää postausidea myös :)

    -Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäki tykkään tästä takista ihan sikana! ♥

      Poista
  4. Ihana hyvän mielen postaus ja niin upeita kuvia! <3 Viimeksi mä jännitin uusia lasejani ja sitä, miten niihin tulen tottumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Erja! <3 Uudet lasit on aina niin jännittävä juttu, ymmärrän jännityksesi! :D

      Poista
  5. Ihana postausidea ja upeat kuvat! Täytyy kokeilla samaa ideaa omassa blogissa, yritän palata takaisin blogimaailmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! *.* Tervetuloa takaisin blogimaailmaan, jospa paluu onnistuu hyvin!

      Poista
  6. Olipa kiva postaus! Ja mukavat vastaukset. Jäin lukiessani miettimään omia vastauksiani. Ja niinpä minäkin toteutin tämän "viimeksi minä" -postauksen.
    Kiitos hyvästä aiheesta ja hyvää marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi miten kiva kuulla! Mäpä meen kans lukemaan ton sun postauksen, ihanaa että sait inspiraatiota *.*

      Poista