3.12.2020

Joulukuun ihanuutta

Ihanaa joulukuuta! Jo pari päivää olemme saaneet nauttia joulukalenterin luukkujen avaamisesta sekä siitä kutkuttavasta tunteesta, että jouluaattoon sekä pyhäpäiviin ei ole enää kauan aikaa. Aamukahvi on maustettu piparkakkumausteella (kannattaa testata, ihan superhyvää ja halpa tapa saada erikoisempaa kahvia!) ja joulutorttuja on jo kerennyt muutaman syödä. Selvä joulun lähestymisen merkki on myös joulukuusen pystyttäminen ja koristelu, mutta tähän väliin täytyy myöntää, että sen tein jo marraskuussa. Eihän tätä voi aloittaa liian aikaisin, vai mitä?

joulukuusi2

Kuuseni jatkaa samalla värilinjalla kuin viime vuonna, eli vaaleanpunaisella ja kirkkaansinisellä. Perinteisen jouluisia värejähän nämä eivät ole, mutta sopivat omaan makuuni täydellisesti. Pienessä yksiössäni ei myöskään ihan täydellistä paraatipaikkaa kuuselle ole, mutta silti olen aika tyytyväinen sen paikkaan. Vitsit että tykkään siitä tunnelmasta, jonka kuusi ja valot tuovat pimeinä iltoina! Tapanani on aina iltaisin viettää hämärähyssyä, jolloin ei ole muita valoja päällä kuin koristevaloja sekä kynttilöitä. Myös uni maittaa paremmin, kun on viettänyt aikaa hämärässä ennen nukkumaanmenoa.

 joulukuusi4

Vaikka joulukuun tunnelma on ihana, varjostaa tämän vuoden joulunodotusta jännitys siitä, pääseekö jouluksi kotiin. En ole ikinä ollut näin pitkää aikaa käymättä kotona, ja erityisesti joulu on sellainen juhla, että sen haluaisin viettää perheeni kanssa. Täytyy toivoa, että mitään radikaalia ei kerkeä muutamassa viikossa tapahtua, ja pääsen matkustamaan pohjoiseen. Yritän kuitenkin olla murehtimatta liikaa, ja pidän myös vaihtoehto B:n mielessä. Joulun tunnelma pysyy kuitenkin kaikkialla mukana paikasta riippumatta, joten eiköhän tänäkin vuonna joulusta tule hyvä, tavalla tai toisella!

joulukuusi3

Joko sinä olet päässyt kiinni joulufiilikseen? Miten olet aloittanut joulukuun?

Lue myös nämä:

Joulunodottajan piparimutakakku

11 joululahjavinkkiä lapselle, nuorelle ja aikuiselle 

Marraskuun luetut kirjat

Seuraa myös Instagramissa siniriekki. 

4 kommenttia:

  1. Mä just eilen koristelin äitini tekokuusen koska omaan kotiini tulee aito. Tuli ihana joulufiilis!💙
    Upea blogi, pitääkin liittyä lukijaksi!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, kuusesta tuli varmasti nätti ♥ Kiitos kovasti, tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  2. Mun joulukuun alku on ollut aika kiireinen, ja nyt tulin vielä kipeäksikin :/ Joululauluja on kuitenkin tullut kuunneltua pari kertaa ja siitä on tullut ihana jouluinen fiilis, samoin kuin glögillä ja joulutortuilla herkuttelusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh voi ei! Ehkä keho halusi sanoa kiireen keskellä, että nyt on aika levätä :c Jes, ihanaa että on tullut jo jouluista fiilistä *.*

      Poista