28.12.2020

5 luetuinta postausta vuonna 2020

Ihmeellinen vuosi 2020 alkaa olla jo loppumassa, joten nyt on loistava hetki summata tämän vuoden luetuimmat postaukset. Viiden kärki sisältää pari yllätystä, joten tilastoja oli hyvin mielenkiintoista tutkia. Miten on, kiinnostaisiko myös lukea postaus, jossa kerron taustoja Instagramin vuoden 2020 tykätyimmistä kuvistani?

1. Täydellinen mustikkapiirakka ilman kananmunaa

Tämän vuoden luetuin postaus oli todellinen yllättäjä. Parin vuoden takainen mustikkapiirakka pääsi listan kärkeen. Tätä piirakkaa tuli tehtyä tänäkin vuonna mustikoiden kypsyessä, ja edelleen se maistuu yhtä hyvältä. Kannattaa ehdottomasti testata, mikäli pakkasesta löytyy mustikoita tai miksei vaikka muitakin marjoja!

2018-08-05_10-39-12

 2. Testissä mielenkiintoisimmat jäätelöt kesälle 2020

Jäätelöpostaus kiri vuoden toiseksi luetuimmaksi. Tämän postauksen toteuttaminen oli tietenkin aivan ihanaa, sillä pääsin maistelemaan monia erilaisia jäätelöitä, joiden joukosta löytyi myös kesän suosikkeja. Ehkä ensi kesänä voisin toteuttaa samanlaisen postauksen uusilla jäätelöillä?

jäätelöttestissä1

3. Nämä asiat ovat suosikkejani tällä hetkellä

Postauksessa jaan sen hetkisiä suosikkejani vaatteiden, kosmetiikan ja ruoan saralta. Suosikkipostaukset ovat aina suosittuja, ja tämäkin postaus ylsi hienosti kolmanneksi.

suosikit1

 4. Kun opiskelupaikan sitten saakin

Yksi tämän vuoden ikimuistoisimmista hetkistä oli se, kun kirjauduin Opintopolkuun ja sain tietää päässeeni opiskelemaan. Postaukseen sain myös aivan ihania kommentteja, kuten moneen muuhunkin postaukseen. Kiitos niistä jokaisesta!

IMG_20200711_210253

 5. Helppo ja herkullinen mukipulla

Viides ja samalla tämän postauksen viimeinen postaus on todella yllättävä, kolmen vuoden takainen mukipulla. Ehkä tämä on merkki siitä, että mukipullaa pitäisi taas tehdä joku päivä!

mukipulla2_LI

Mikä näistä postauksista on sinun lempparisi? Ihania viimeisiä vuoden 2020 päiviä! ♥

Lue myös nämä:

Olenko tyypillinen skorpioni? 

12 syytä lukea kirjoja

Asiat, jotka kerrostalossa asuva tietää 

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

2 kommenttia:

  1. Suosikit on aina myös munkin suosikkeja <3 Niitä postauksia on aina kiva lukea ja tehdä itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Superia, että säki pidät niistä *.*

      Poista