21.3.2021

Tällä viikolla olen...

 ...haaveillut siitä, että lumet sulaisivat jalkakäytäviltä ja pääsisin kokeilemaan juoksemista pitkän talven jälkeen. Viime vuonna juokseminen jäi todella vähälle, ehkä yhden käden sormin laskettaviksi kerroiksi, mutta nyt olisi kova hinku päästä kokeilemaan uudestaan.

 ...yllättänyt itseni ja tehnyt ruoaksi kanakeittoa. Ensimmäistä kertaa tein itselleni ruuaksi jotain muuta keittoa kuin kasvissosekeittoa ja lopputulos olikin odottamattoman hyvä!

...löytänyt akustiset versiot eri biiseistä uudestaan. Jossain vaiheessa kuuntelin akustisia versioita todella paljon, mutta sitten se jäi. Nyt olen taas aivan ihastunut niihin. Tässä pari suosikkiani:

 

...kävellyt todella paljon. Tämä on ehkä vähän hassu juttu, mutta tällä viikolla minun teki kovasti mieli mennä kävelyille ja ihan huvikseni saatoin kävellä kauempana olevaan kauppaan vain sen kävelyn takia. Kävelylenkitkin ovat tapa kuluttaa aikaa nyt, kun kauheasti muuta tekemistä ei voi olla ja mikä olisikaan kivempaa, kuin auringonpaiste, ulkoilma ja hyvä podcast korvissa?

...tehnyt pari hyvää kirpparilöytöä.

...saanut taas yhden kurssin päätökseensä, tällä kertaa historian kurssin. Ensi viikosta lähtien lukujärjestykseni on todella väljä, joten kevät ei onneksi sen suhteen ole kovin raskas. Erilaisia oppimistehtäviä kuitenkin riittää, joten liian helpoksi ei homma käy. 

IMG-20210318-WA0001

...syönyt ensimmäistä kertaa mämmiä tälle vuodelle. Vaniljakastikkeen kanssa ihan parasta!

...oppinut hyvin paljon naisten asemasta sekä kohtelusta. Ymmärsin, ettei pitäisi olla normi pelätä kävellä öisin kotiin. Minäkin olen yöllä ja muulloinkin yksin kulkiessani esittänyt puhuvani puhelimeen tai oikeasti soittanut jollekulle pelon takia. Asian ei pitäisi olla näin.

...päässyt Harry Potter -maratonissani neljänteen elokuvaan asti. Paljastus: koska en ole lukenut kaikkia Pottereita enkä katsonut uusinta Potteria, en vieläkään tiedä, mikä Harryn kohtalo oli. Pian saan sen kuitenkin tietää, koska leffat tulivat HBO:lle katsottaviksi. Ja hei, ei saa spoilata loppuratkaisua!

...pohtinut synttärilahjaa siskoni lapselle. Kuinka hankalaa on yrittää ymmärtää nykyajan leluja ja vielä varsinkin Minecraft-aiheisia?

tälläviikolla2

...tykästynyt MTV:llä alkaneeseen Schitt's Creek -sarjaan.

...tuskastellut taas sitä, kuinka hankalaa siivoamisen aloittaminen on. Silti sain aikaiseksi imuroida, mutta tietenkin etäluennon aikana. Välttelyä, ehkä?

...pohtinut erilaisia murresanoja ja mahdollisia sellaisia. Onko esimerkiksi ''viruttaa'' murresana, vai ihan tavallinen suomen kielen sana? Tai ''vitkutella'', käyttävätkö kaikki suomea puhuvat sitä?

tälläviikolla1

Mitä sinulle jäi mieleen omasta viikostasi? Oliko ihan tavallinen viikko, vai koitko jotain erikoista? Mukavaa sunnuntaita ♥

Lue myös nämä:

Esittelyssä opiskelijahaalarit ja haalarimerkit

Maukas ja juustoisa katkarapupiirakka

Opiskelen suomen kielen asiantuntijaksi

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

2 kommenttia:

 1. On tosi "overwhelmed" - vaihe elämässä ja puskista tullut työhaastattelukutsu oli kyllä viikon highlight. Sunnuntain parhaita juttuja, hierontapallon hankinta ja hyvän makuinen kahvi ja kivaa rupatteluseuraa.
  Itseeni vaikuttaa kehon tunne tosi paljon, kun on jumissa niin kaikki ajatukset menee siihen kehojumiin. On kyllä ihania juttuja tulossa erityisesti odotan pyöräilykautta. Kyl se tästä, vaikka ei täysin tiedä miten päin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, paljon hommaa ja uusia asioita kuulostaa olevan! Tsemppiä tähänkin elämäntilanteeseen, koita muistaa rentoutuakin ja etsiä sille aikaa! *.*

   Poista