23.5.2021

Mitä odotan kesältä 2021?

Saavuin eilen takaisin kotikonnuilleni Kainuuseen. Vietän kesän täällä kesätöiden parissa, ja olen niin innoissani niiden alkamisesta. Toki kesääni tulee kuulumaan muutakin, joten tässä postauksessa haluan esitellä eräänlaisen tehtävälistani kesää ajatellen. En aio tästä tietenkään mitään stressiä repiä, mutta toivottavasti pääsen kokemaan mahdollisimman monta näistä jutuista!

IMG-20210419-WA0037 

Souda. Joko itse tai istu vain kyydissä. Tyyni järvi on niin kaunis asia eikä pieni aallokkokaan vielä menoa haittaa.

Grillaa sekä käy piknikillä. Nam, näitä odotan kovasti!

Ui. Uimiskertojen määrä kesää kohden on alkanut selvästi vähentymään ikää tullessa lisää. Ehkä minusta on tullut vuosien varrella pieni vilukissa, mutta tänä vuonna haluan käydä useammin uimassa kuin viime kesänä. Heitin talviturkinkin jo 13. toukokuuta, joten hyvä alku on ainakin menossa.

IMG-20210419-WA0011

Juokse. Juoksukin on tuntunut ekstrakivalta tänä keväänä, joten haluan pitää sen menossa mukana.

Älä kangistu vain tuttuihin jäätelömakuihin. Vaikka toki tuttuja ja turvallisia on hyvä valita silloin tällöin, pitää toisinaan maistaa myös uusia. Ihan vaikka vain jännityksen vuoksi.

Valokuvaa luontoa. Nyt kun luontoa on tarjolla, haluan taas valokuvata luonnossa enemmän.

Nauti luonnon rauhasta. Ah, odotan jo lenkkeilyä metsässä sekä myös keskustammassa pururadalla, jonne pääsee luonnon rauhaan niin helposti!

IMG-20210419-WA0039 (1)

Kehitä ajattelua. Yliopistovuosi on tarjonnut jo paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia, mutta nyt haluan soveltaa niitä käytäntöön. Haluan oppia uutta niin töissä kuin vapaa-ajalla ja kehittää itseäni lisää.

Kuuntele uutta musiikkia ja heittäydy niihin mukaan. Onko vinkata hyviä biisejä tälle kesälle?

Poimi kukkakimppu. Lapsuudenkotini ympäristössä kasvaa todella paljon kukkia, joten tietenkin haluan kehitellä niistä erilaisia kimppuja koristeeksi.

 


IMG-20210419-WA0043 (1)

Mitä sinä odotat tältä kesältä?

Lue myös nämä:

Mitä kesä kesätoimittajana opetti?

Mitä tarjota brunssilla? 6 helppoa ideaa

Kun opiskelupaikkaa ei tulekaan

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

4 kommenttia:

 1. Melkein kaikki mainitsemistasi asioista sopisi myös omaan kesään, mutta mä odotan ehdottomasti eniten sitä, että pääsee grillaamaan kaikkia herkkuja ja pääsee mökille nauttimaan luonnosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, mökkeily on varmasti ihanaa! Huippua kesää sulle <3

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia! Mä odotan kesältä eniten luonnonvesissä uimista; sitä, että on vihdoin aikaa lukea muita kuin koulukirjoja ja sitä, että näen kaukana asuvan ystävän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sunki suunnitelmat kuulostaa ihanalta! *.*

   Poista