20.6.2017

Neljä life hacksia

Moi!

Tykkään tosi paljon katsoa Youtubesta erilaisia hacks-videoita, niin kauneuteen kuin arkielämään liittyviä. Halusin itsekin tulla jakamaan tänne joitakin hacksejä, jotka ovat auttaneet omassa elämässäni. Suomenkielistä nimeä en ole life hackseille vielä keksinyt tai löytänyt, joten puhutaan niistä nyt englanninkielisellä nimellä. 


1. Siveltimien puhdistus

Olet varmaankin nähnyt meikkisiveltimille tarkoitettuja pesualustoja, joissa on erilaisia kohoumia. Jos et halua ostaa sellaista, voit käyttää siihen tarkoitukseen palasaippuan alustaa. Toimii, siveltimistä tulee paljon puhtaampia kuin pelkästään hanan alla kasteltuna!


2. Huulikuorinta

Jos sinulla on käyttämättömäksi jäänyt huulirasva, voit tehdä siitä helposti huulikuorinnan sokerin avulla. Jos huulirasvasi on tällaisessa purkissa, kaavi huulirasva kippoon. Lisää sinne niin paljon sokeria kuin haluat. Lusikoi takaisin huulirasvapurkkiin ja valmista!
 

3. Tanakampi smoothie

Jos smoothie on mielestäsi liian nestemäistä, laita banaani pakastimeen puolesta tunnista tuntiin. Muussaa se sitten smoothien joukkoon. Sen koostumus muistuttaa tämän jälkeen sulanutta jäätelöä ja omasta mielestäni se on paljon parempaa kuin huoneenlämpöisellä banaanilla tehty!


4. Ei mitään hukkaan

Tätä luultavasti jo moni tekee mutta jos et sinä, niin tee ihmeessä! Kun esimerkiksi kosteusvoide tai meikkivoide alkaa loppua eikä sitä enää pursottamalla tule, leikkaa purkki kahtia. Tuotetta on sisällä vielä hyvin paljon ja nyt voit kaapia loputkin käyttöön. 

Pidätkö sinä life hackseistä? Löytyikö tästä postauksesta uusia juttuja tai käytätkö/teetkö jo osaa näistä?

18 kommenttia:

  1. Iteki kattelen välillä tällasia life hack videoita. Tajusin parisen vuotta sitten että esim. käsivoide tuubin voi leikata kahtia kun se loppuu. Jotenki tunsin itteni sillä hetkellä tyhmäksi ku vaikka puristamalla ei tuotetta tullut nii kyllä siellä silti vielä sitä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aikamoinen järkytys, kun ekan kerran tajusi leikata jonkin tuubin auki! :D

      Poista
  2. Nämä on kyllä mielenkiintoisia, usein tulee sellaisia ahaa!- reaktioita :D Harmiksi meinaan kyllä olemaan todella laiska kokeilemaan näitä.. Voisi ryhdistäytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Toivottavasti koppeudut kokeilemaan erilaisia hackseja, joistakin voi oikeastikin olla hyötyä :)

      Poista
  3. Nää oli tosi kivoja ja varsinkin tuota huulikuorintaa ja banaanismoothieta aion kokeilla! :)

    https://lottaxox.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että löytyi kokeilemisen arvoisia juttuja! :)

      Poista
  4. Kivoja hackseja! Erityisesti toi tanakampi smoothie vinkki tulee mulle käyttöön. Vastaava postaus on mullakin työnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo smoothie-hack toimii itellä ainakin tosi hyvin :)

      Poista
  5. Nää on hyviä vinkkejä, en ikinä osaa itse keksiä tämmösiä! :D Mulla käyttöön jaa toi tuubien halkaisu! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Hyvä, että jokin näistä jää käyttöön :)

      Poista
  6. Nää on kyllä niin hyödyllisiä, ja sain jopa pari uuden, nimittäin jäisen banaanin laittamaninen smoothieen! Näin tuli kyllä todella kiva :)
    Ihanat kuvat, ja teksti "aseteltu" hyvin! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että löysit uuden, toimivan jutun! Kiitos kehuista! :)

      Poista
  7. En olekaan kuullut aikaisemmin siveltimien pesualustoista, vaikuttaa kätevältä! Itse pesen siveltimet Marseille-palasaippualla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo saippua-alusta on kyllä kätevä, kuten varmasti ihan oikeat pesualustat! Tuosta saippuasta olen joskus kuullut puhuttavan. Pitääpä googlettaa se!

      Poista
  8. Hyvä postaus, jossa ihan uusia juttuja minulle. 🙈

    VastaaPoista
  9. Oisko suomenkielinen nimi: niksi-pirkka! :D Tuo siveltimen puhditus oli kyllä hyvä idea, kun tuntuu ettei sitä millään saa puhtaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuo voisi olla hyvä nimi! :D Kiitos, kiva kuulla! :)

      Poista