20.9.2017

Essencen huulipuna ja ripsiväri testissä

Essencen uudet meikit olivat (onneksi) saapuneet Tokmannille ja pitihän niitä pari ostaa testiin! Tällä kertaa mukaan tarttuivat huulipuna ja ripsiväri, joiden testaamista odotin kyllä innolla.




Essence Instant Volume Boost Mascara lähti testiin, koska aloinkin jo kaipailla uuden ripsivärin perään edellisen alkaessa uhkaavasti loppua. Valitsin tämän, koska sen sanotaan olevan vedenkestävä sekä tahraamaton. Haluan ripsivärini pysyvän koko päivän tuhraantumatta ja varisematta, joten tämän pitäisi ainakin pakkauksen mukaan olla juuri sellainen.

Ripsivärin levittäminen oli hankalaa. Sitä tuli kerralla paljon ja ripset myös liimautuivat yhteen. Ne sai kuitenkin pikkukikkojen avulla eroteltua ja lopputuloksenä ripset olivat todellakin tuuheammat. Alaripsiin en tätä ruvennut taiteilemaan, koska se olisi varmasti ollut yhtä sotkua. Päivän aikana ripsiväri ei tahriintunut tai varissut, joten vedenkestävyys piti paikkansa.

Arvosana: 3,5/5


Essence Metal Shock lip paintista olin nähnyt kuvia Essencen Facebookissa ja Instagramissa ja ihastuin siihen heti. Tätä samaa tuotetta oli myös saatavilla sinisenä, nudehtavana, vihertävänä ja violettina. Arvoin tämän ja violetin välillä, mutta lopulta pinkki päätyi voittoon. Tuotteen sanotaan kuvauksessa olevan nestemäinen huulipuna, joten ensioletuksenani on, että se kuivuu huulille eikä jää kosteaksi.

Tuote oli helppo levittää huulille ja lopputulos oli kyllä hyvin nätti myös hieman kuivilla huulilla. Se ei kuitenkaan kuivunut aivan täysin, vaan jäi huulien sisemmissä osissa hieman kosteaksi. Ruokailu ja juominen ei kuluttanut väriä kauheasti, vain huulien sisäpuolelta oli lähtenyt hieman väriä. Sävy on kyllä niin nätti ja se keräsikin pari kehua päivän aikana. 

Arvosana: 4/5

Oletko kokeillut jompaakumpaa näistä tuotteista tai heräsikö mielenkiinto?

13 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen postaus! Voisin oikeestaan testata molempia näistä, ehkä jotain eri väriä kuin pinkkiä tuosta huulipunasta. Vaikuttaa semi hyvältä! :)

    http://www.millat.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Tuo huulipuna on kyllä oikeasti tosi hyvä, suosittelen!

      Poista
  2. Kiva arvostelupostaus! <3

    VastaaPoista
  3. Oi tuota huulipunaa täytyy kyllä kokeilla, kunhan vain pääsen ostamaan itselle sellaisen!

    sinunvaikkahajoat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kumpaakaan en oo itse kokeillut, mutta molemmat kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta ja toimivilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulipuna varsinkin! Sitä olen tainnut jo hehkuttaa liiaksikin :D

      Poista
  5. Kivan kuulosia uutuuksia ;) Pitäis ehkä itekkin mennä vilkuilemaan niitä uutuuksia ja valikoimaa ylipäätään kun oon paria sivellintä harkinnut ostavani! Toi huulipuna vaikuttaa tosi hienolta vaikka oonkin hieman nössl huulituotteiden kera!

    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Käy toki tutustumassa tähän uuteen valikoimaan, siinä menee varmasti tovi. Sai kyllä hyvän aikaa ihmetellä vaikkapa väriä vaihtavaa huulirasvaa ja erikoisen värisiä huulipunia :D Se on kyllä hieno♥

      Poista
  6. Mä ostin just viime tiistaina Kärkkäiseltä ton saman huulipunan! :D En oo tosin vielä kokeillut sitä, mutta huomenna ajattelin testata sitä ensimmäistä kertaa. Tuon ripsivärin ajattelin myös ostaa testiin sitten kun mun nykyinen ripsiväri loppuu. Tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, kerroppa sitte että mitäs pidit tosta huulipunasta! Kiitos! :)

      Poista