10.1.2019

8 sarjaa, joita suosittelen lämpimästi (ilmaisia sarjoja)

MTV


RuPaul's Drag Race - RuPaulin Drag Racesta olin kuullut ennen sen ilmestymistä ilmaisena MTV-palveluun ja aloitinkin innoissani katsomaan sen kuudetta kautta. Kyseisen kauden olen jo katsonut, mutta onneksi heti perään alkoi All Stars -versio. Drag queenit ovat minulle tuntemattomampia, joten on erittäin kiinnostavaa katsoa tällaista sarjaa heistä. Sarjaa voisi kuvailla Huippumalli haussa -ohjelmaksi kivemmilla haasteilla sekä kiinnostavammilla persoonilla.


C.S.I. Cyber - Rikossarjat ovat aina kiinnostaneet minua, vaikka kauheasti en niitä olekaan katsonut. Tämä Cyber-versio vaikutti idealtaan hyvin mielenkiintoiselta. Sarjassa seurataan kyberyksikköä, joka keskittyy teknologiaan liittyviin rikoksiin. Jaksoissa nähdään hyvin odottamattomia ja mahdottoman oloisia rikoksia. On karmivaa nähdä, mihin kaikkeen tekniikalla pystytäänkään.


Younger - Tämän sarjan löysin Alexan ja Lindan Nonsense-podcastin kautta, jossa he ovat hehkuttaneet sitä hyvinkin paljon. Youngeria pystyi aiemmin katsomaan vain C Moren kautta, mutta nyt ensimmäinen kausi on tullut myös ilmaiseksi. Tämä on minulla jo katsottuna ja tykkäsin kovasti! Jospa muutkin kaudet tulisivat ilmaisiksi. Sarja kertoo 40-vuotiaasta Lizasta, joka huijaa olevansa 26-vuotias saadakseen työpaikan.


Love Island Australia - Suomen Love Islandin loputtua on ollut hieman tyhjä olo, mutta onneksi vuoden vaihteessa alkoi ilmestyä Love Island Australia. Tässä on tiedossa melkein jopa enemmän draamaa kuin muissa näkemissäni Love Islandin versioissa. Ja onhan se australialainen aksenttikin aika hauskan kuuloinen!


sarjat2
Yle Areena

Murha kampuksella - Tämäkin liittyy rikoksiin ja alkuasetelma on hyvin mukaansatempaava. Koulun kampuksella tapahtuu murha ja opiskelijat alkavat selvittämään, kuka toteutti murhan. Sarja on vähän niin kuin SKAM mutta paljon mysteerisemmällä aiheella.


Ruutu

Syke - Minun oli pakko hankkia Ruutu+, koska sarjan uutta tuotantokautta pystyy katsomaan vain sen kautta. Mikäli sinä olet jäänyt kokonaan pois Syke-huumasta, niin kyseessä on suomalainen sairaalasarja, joka on hyvin ammattimaisesti tehty. Sarjan ensimmäiset tuotantokaudet ovat katsottavissa ilmaiseksi Areenasta, joten sieltä kannattaa ensin katsoa ne, jos sarjaa et ole aiemmin seurannut! Uudessa tuotantokaudessa parasta ovat vierailevat julkkisnäyttelijät, mutta pidemmät jaksot olivat paljon kivempia.


sarjat3

Ihon alla - Sarja kertoo tutkimussairaalassa työskentelevästä Sofiasta, jonka isä on kyseisen sairaalan päällikkö. Sofia saa selville sairaalassa tapahtuvan laittomia asioita ja hän joutuu mukaan valheiden verkkoon. Lisäksi hän rakastuu mieheen, johon hän ei saisi rakastua. Tämäkin on hyvin mielenkiintoinen sairaalasarja ja eettiset kysymykset tulevat kuin huomaamatta esiin juonessa. Tätäkin voi katsoa vain Ruutu+:ssan kautta.


This Is Us - Tämän sarjan kuvaus herätti heti mielenkiintoni enkä yhtään pettynyt. Alku oli heti hyvin kiinnostava ja ihmisten tarinat kietoutuvat hyvin mielenkiintoisesti toisiinsa. Yllätyksiä siis luvassa eikä varmasti tule tylsää! Tätä voi katsoa ilman maksullista Ruutua ainakin vielä pari päivää.


sarjat4

Tällaisista sarjoista minä olen pitänyt. On aivan mahtavaa, että näin hyviä sarjoja voi katsoa myös ilmaiseksi (vaikka kaksi olivat maksullisia)! Tietenkin esimerkiksi Netflix tai jokin muu palvelu olisi tosi kiva omistaa, mutta ainakin toistaiseksi tulen tyytymään näihin.


Mistä sarjoista sinä olet pitänyt viime aikoina? Onko jokin näistä tuttu tai herättikö mielenkiintosi?

12 kommenttia:

 1. Drag Race on kyllä hauska sarja, sitä tulee katseltua aina, kun kaipaa jotain kevyttä hömppää :D Muuten rakastan syvempiä draamasarjoja, esimerkiksi HBO:n Game of Thrones on yksi ikisuosikeista :)

  VastaaPoista
 2. Jep, just tohon tarkotukseen se on oikeen hyvää viihdettä! :D GOTista oon kuullu paljon kehuja, mutta se ei ehkä omaan makuuni luultavasti iskisi.

  VastaaPoista
 3. Toi RuPauls Dragrace on ihan huippu! :D Siis niin viihdyttävää katsottavaa ja upeita queeneja! <3 Noi muut sarjat onkin sitten vieraampia! :)
  Mä oon tykännyt ihan superpaljon Netflixistä löytyvästä Grace&Frankiesta! Oon tässä parin kuukauden sisällä katsonut sen jo kaks kertaa, hah! :D Onneksi tän kuun lopussa tulee viides tuotantokausi, joten pitää taas hommata Netflix!

  VastaaPoista
 4. Hyödyllinen postaus! Itse olen pari jaksoa katsonut Sykettä, mutta enemmän kuitenkin yleensä käännyn Netflixin puoleen. Pitäisi enemmän ehkä katsoa nuota ilmaisiakin

  VastaaPoista
 5. Mun on kovasti tehnyt mieli alkaa katsoa tuota C.S.I. Cyberiä, osittain sen takia, että CSIt on aina ollu lemppareita, mulla lähinnä siksi, että pääosan esittäjä Patricia Arquette näyttelee pääosaa myös mun kaikkien aikojen lempparisarjassa Näkijässä ja on vaan ihana! Näkyykö tuolla MTVssä siis kaikki jaksot, vai poistuuko niitä aina sitä mukaa kun tulee uusia?

  VastaaPoista
 6. Jep, onneksi se tuli katsottavaksi MTV:hen! Drag queeneja on niin hauskaa katsoa ja seurata, miten he muuttuvat ohjelman edetessä. Kannattaa tutustua noihin muihinkin sarjoihin! Googlasin ton sun mainitseman sarjan ja se vaikuttaa kyllä tosi hauskalta :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva kuulla, että aattelet noin tästä postauksesta! Tietenkin maksullisissa on paljon enemmän sarjavaihtoehtoja ja niiden jaksot eivät heti katoa, mutta ilmaisiakin kannattaa välillä katsoa, jos jokin kiinnostava sarja löytyy :)

  VastaaPoista
 8. Oho, mä en ookkaan tienny et Patricia näyttelee muuallakin! Hän on kyllä tosi hyvä näyttelijä :) Valitettavasti ensimmäinen kausi on jo kokonaan kadonnut MTVstä ja toinen kausikaan ei ole kokonaan siellä enää. Se on huono puoli ilmaisissa suoratoistopalveluissa, että jaksot katoavat sieltä tosi nopeasti.

  VastaaPoista
 9. RuPaul's Drag Race on ollut yksi munkin lempparisarjoja jo parin vuoden ajan ja Netflixistä on tullut katsottua kaikki kaudet :) All Stars kausia siellä ei kuitenkaan oo, joten mahtavaa että MTV:n nettisivuille on alkanut tulla ensimmäisestä All Stars kaudesta jaksoja! Younger on myös nimenä tuttu, mutta en ole koskaan katsonut sitä. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! All starsia kannattaa kyllä katsoa, kun kerta siihen on mahdollisuus ilmaiseksi! Younger on ihan mahtava hömppäsarja, tykkään siitä niin paljon :D

  VastaaPoista
 11. This is Us kolahti samantien, aivan ihana sarja! :)

  VastaaPoista
 12. Mulla kävi ihan samalla tavalla! Niin ihana <3

  VastaaPoista