24.1.2019

Testissä Lushin palashampoo - toimiiko se oikeasti?

Kyselin joskus, kiinnostaisiko postaus Lushin erikoisesta palashampoosta ja sehän kiinnosti! Nyt olen jonkin aikaa testaillut Lushin Jumping Juniper -shampoota ja voin jakaa omia kokemuksiani siitä teille.


lushpalashampoo1

Jumping Juniper on ihanasti sitrukselta tuoksuva palashampoo. Tietenkin olin etukäteen skeptinen siitä, voiko palamuodossa oleva shampoo vaahdota niin paljon, että sillä saa hiukset kunnolla pestyksi, mutta luuloni osoittautuivat vääriksi! Palaa itseään ei tarvitse edes kastella, vaan kun sitä hieroo märkään tukkaan, vaahtoa tulee erittäin runsaasti. Eikä palan kulumista edes huomaa, vaan se pysyy melkein saman kokoisena pesusta toiseen. Erittäin pitkäkestoinen tuote siis kyseessä!


Tuote pesee hiukset jopa niin puhtaiksi, että ne oikein narskuvat pesun jälkeen. Kyseisen palashampoon luvataan pidentävän hiusten pesuväliä ja näin ollen ehkäisevän hiusten rasvoittumista, mutta itse en ole sellaista vaikutusta huomannut, vaan pesen hiukseni edelleen joka toinen päivä. Shampoo tekee hiuksista myös vähän takkuiset, mutta ne saa hoitoaineella taas takaisin kuriin.


lushpalashampoo2
lushpalashampoo3

Tämän kokeilun perusteella olen erittäin yllättynyt palashampoon toimivuudesta ja haluaisinkin kokeilla muitakin Lushin shampoita. Tätä tuotetta en ostanut itse vaan voitin sen arvonnasta, joten oli mukavaa päästä tällä tavalla kokeilemaan itselle uutta tuotetta. Ja onhan palashampoo myös ympäristölle ystävällisempi, koska siinä ei ole muovikerrosta ympärillä!


Oletko sinä kokeillut palashampoita tai haluaisitko kokeilla?

10 kommenttia:

 1. Mä oonki miettiny että pitäis seuraavaks ottaa testattavaksi nää Lushin palashampoot et miten toimii omissa hiuksissa! Tälläset tuotevinkkipostaukset on aina niin kivoja :-)

  VastaaPoista
 2. Mä oon aina vähän epäileväinen palashampoiden kanssa, mutta tää vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta! :) Ja siis iso plussa siitä, että ei oo tosiaan muovipakkausta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin toteutettu postaus :D
  Oon iteki miettiny monesti, että noita voisi kokeilla, mutta oma tukka ei oikein tällä hetkellä ehkä parhaiten sovellu palashampoolle ... Oma kuontalo kun tarvii tällä hetkellä väriä ylläpitäviä aineita yms. mutta ite käytän kuitenkin sellaisia joiden tuotossa ympäristö on ollu mielessä ja pullot on kierrätettäviä :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa jännältä tommonen palashampoo! voisin ehkä joskus itsekkin kokeilla vastaavaa :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa todellakin ottaa kokeiluun! Näitähän on monta erilaista joten ehkä sunkin hiuksille löytyis sopiva yritysten ja erehdysten kautta :) Mukava kuulla, että tämmösen tavallisen tallaajankin tuotevinkkipostaukset kiinnostavat, vaikka en mitään ammattimaista tietoa kosmetiikasta osaakaan antaa!

  VastaaPoista
 6. Mäkin olin tosi epäileväinen, mutta meninkin sitten yllättymään positiivisesti :D Muovin kulutus ja sen vähentäminen on nyt niin pinnalla, että heti pistää merkille jonkin tuotteen muovittomuuden!

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitoksia! Ehkä sitten voisit kokeilla palashampoota, kunhan se soveltuisi omiin tarpeisiisi :) Tuokin on jo hyvä juttu, että pullot ovat kierrätettäviä! Mullakin pitäisi tommosiin ruveta kiinnittämään huomiota.

  VastaaPoista
 8. Jep tää on kyllä mielenkiintonen keksintö ja hauska kokeiltava! :)

  VastaaPoista
 9. Palashampoo kiinnostaa kovin, mutta huolestuttaa tuo "liiallinen peseminen" että shampoo pesee hiukset niin puhtaiksi, ettei niissä ole hiuksen omia öljyjä yhtään jäljellä. Kai sitä pitää van kokeilla joskus :D

  VastaaPoista
 10. Tosi hyvä pointti kyl sulla! Ehkä kaikki Lushin palashampoot eivät ole näin peseviä, koska tämän kyseinen yksilö on tarkoitettu paljon rasvoittuville hiuksille :D

  VastaaPoista