20.1.2019

Viimeksi minä...

Bongasin Hennan blogista tämän kivan postausidean, johon tykästyin heti. Tämä on jo jonkin aikaa pyörinyt luonnoksissa, mutta nyt on aika päästää tämä postaus julki!


viimeksimina1


Viimeksi minä...

...ilahduin postissa saapuneesta penkkariasustani. Se on söpö, lämmin ja sininen ♥


...päätin kesätöiden hankkimisesta. Nyt on yksi hakemus lähetetty ja saa nähdä, miten asian suhteen käy!


viimeksimina2
viimeksimina4

...nauroin kaverini lähettämälle meemille. Joskus jotkin vain kolahtavat täysin!

...kokeilin jotain uutta, kun ostin uuden Cosmopolitanin kannessa olevan mansikkkan innoittamana. En ole enenn ostanut Cosmopolitania, mutta kyseessä onkin tosi mielenkiintoinen lehti! Ehkä tulen ostamaan sitä jatkossakin.


...innostuin, kun tajusin lukuloman olevan erittäin lähellä. Vielä on jäljellä vain kaksi koulupäivää sekä kolme preliminääriä. Ei lukulomakaan varmasti tule olemaan helppo, mutta onneksi silloin ei tarvitse käydä päivittäin oppitunneilla.


viimeksimina5


...inspiroiduin, kun puhuimme kavereideni kanssa tatuoinneista. Mielessäni on jo ennestäänkin pyörinyt tatuointi-ideoita, mutta nyt niiden ottaminen alkaa tuntua ihan todelliselta. Ehkä jossain vaiheessa minunkin ihoani koristaa jonkinlainen kuva!


Mistä sinä olet viimeksi ilahtunut? Entä inspiroitunut?

10 kommenttia:

 1. Mä oon viimeksi ilahtunut, kun sain erään sosiaalipolitiikan tehtävän tehtyä. Mua on ilahduttanut myös ihanat aurinkoiset talvipäivät runsaiden lumikinosten ja pakkasen kera :)

  VastaaPoista
 2. Fiilis on kyllä aina niin hyvä, kun saa jonkin pakollisen tehtävän tehtyä! Tänään on ainakin täällä ollut kyllä ihanan aurinkoista ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kivasti kirjoitettu hyvänmielenpostaus! Ja ihanan talvisia kuviakin <3 viimeksi ilahduin eilen kaverin näkemisestä ja siitä, että bongasin vihdoin ja viimein alennuksesta Vanssit, joihin tykästyin. Pakkohan ne siis oli ostaa, kun puoleen hintaan sain :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kehuista!♥ Alennuksista on aina kiva bongata löytöjä ja kavereita on vielä kivempi nähdä!

  VastaaPoista
 5. Kiva postausidea, ja kivasti toteutetit tän, tuli hyvä mieli itsellekin näistä sun vastauksista :) Ihanan talvisia ja lumisia kuvia! Mulla on hyvä fiilis, koska vähitellen alkaa huomaamaan merkkejä keväästä (kuten auringonpaisteen useammin) ja se myös inspiroi mua :)

  VastaaPoista
 6. Viimeksi ilahduin kun käytiin kattomassa mun wanhojen mekkoa, joka on ollut lyhennyksessä ja alkaa olla jo pikkuhiljaa oikean pituinen! :)
  Aamun pakkanen taas ei ilahduttanut ollenkaan, nenä jäätyi vaikka koulumatka kestää kaksi minuuttia :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista ja ihan mahtava kuulla, että sulle tuli hyvä mieli näistä vastauksista! Auringonpaiste on kyllä niin virkistävää, kyllä kelpaa pitkän harmaan kauden jälkeen <3

  VastaaPoista
 8. Wanhat onkin jo ihan kohta ja pian pääset tanssimaan! Onneksi mekko alkaa olla jo sopivan kokoinen :) Haha, itse just nautin näistä pakkasista!

  VastaaPoista
 9. Teethän sitten postauksen penkkareista? Musta on ihana fiilistellä omia penkkareita ja abiristeilyä vieläkin, vaikka omista on jo 6 vuotta! :D

  VastaaPoista
 10. Mukava kuulla, että aihe kiinnostaisi! Pitää katsoa, miten saan kyseisestä päivästä otettua kuvia ja sit suunnitella postausta tarkemmin! :)

  VastaaPoista