6.1.2019

Vuoden 2018 viisi kosmetiikkasuosikkia

kosmetiikkasuosikit1

Organic Shopin kuorinnat löysin viime keväänä ja tämä on jo toinen purkkini kyseistä tuotetta. Tämän vadelman lisäksi olen kokeillut mangoa ja molemmat tuoksuvat aivan ihanilta sekä toimivat aivan yhtä hyvin! Näissä kuorinnoissa ei ole ympäristölle haitallisia muovipalloja, vaan kuoriva ainesosa on ihan vain sokeri. Yhden purkin saa alle vitosella ja se kestää kauan, suosittelen arjen pieniin luksushetkiin!


kosmetiikkasuosikit2

Mossan aktiivihiiltä sisältävä kasvokuorinta on ihan mahtava! Aktiivihiili imee itseensä ihon epäpuhtauksia ja kuorinnan jälkeen iho on niin pemeä ettei tosikaan. Tämäkin kuorinta on luonnonkosmetiikka eikä se siis sisällä muovia. Tästä tuotteesta minulla on niin hyvät kokemukset, että muitakin Mossan tuotteita olisin halukas testaamaan.


kosmetiikkasuosikit3

Essence Colour boost -mattahuulipunat ovat ihan mahtavia! Ne kuivuvat huulille täysin ja lopulta ei melkein edes tunne, että huulilla olisi jotain. Näitä ei myöskään tarvitse sen kummemmin lisäillä päivän aikana, vaan varsinkin omassa käytössäni puna kestää niin kauan kuin tarvitsee. Huulet täytyy kuitenkin pitää kosteutettuna, mikäli haluaa näitä käyttää. Mutta toisaalta, ei ketään varmaankaan kiinnosta vaikka huulesi olisivatkin hieman kuivat!


kosmetiikkasuosikit4


Tämän The Body Shopin mustapääraudan ostin kesällä Jyväskylästä, sillä halusin testata sitä mustapäihini. Rauta todellakin toimii ja sitä kannattaa käyttää etenkin lämpimän suihkun tai saunomisen jälkeen. Mustapäiden puristelussa on jotain kieron ihanaa!


kosmetiikkasuosikit5


Kangasnaamioihin olen erittäin tykästynyt. Ne ovat niin helppoja, sillä ne pitää vain lätkäistä naamalle, rentoutua ja sitten vain ottaa pois ilman levitys- ja pesurumbaa. Yhtä ehdotonta kangasnaamiosuosikkia minulla ei ole, vaan eri merkeiltä on omat suosikkinsa. Esimerkiksi Garnierin naamioista pidän eniten vaaleanpunaisesta versiosta ja Misshalta lempparini on acaimarja. Kuvassa olevia Holika Holikan naamioita en ole vielä testannut, mutta ne pääsevätkin seuraavaksi kokeiluun.


Oletko sinä testannut samoja tuotteita? Mitkä kosmetiikkatuotteet olivat sinun lemppareitasi viime vuonna?

10 kommenttia:

 1. Noita Essencen mattapunia pitäis kyllä kokeilla, kun niitä niin kovasti on kehuttu! Mä vaan viime aikoina en ole kokenut tarvetta kasvattaa huulipunakokoelmaani enempää, niin en oo viitsinyt "turhaan" ostaa. Mutta joku päivä! <3

  VastaaPoista
 2. Siinä vaiheessa kun haluat lisää huulipunia, niin niitä kannattaa todellakin testata! Vaikka eivät olisikaan sinun mieleesi, niin hinta ei onneksi pahasti kirpaise.

  VastaaPoista
 3. Nuo Organic Shopin kuorinnat on aivan ihania! Ja niillä on kyllä valtavasti muitakin hyviä tuotteita, esimerkiksi niiden käsivoiteille olen ihan myyty <3 Mustapäärautaa olen harkinnut myös kokeilevani, tosin pelkään vähän, että jäisin koukkuun siihen puuhaan :D

  VastaaPoista
 4. Jep noi kuorinnat todellakin toimii ♥ Muita tuotteita en merkiltä oo kokeillu, mutta varsinkin hiusnaamio houkuttelis kovasti ottaa testiin. Kannattaa kokeilla mustapäärautaa, mutta siihen todellakin jää helposti koukkuun :D

  VastaaPoista
 5. Paljon kysymyksiä: Paljonko tuo mustapäärauta maksaa? Mistä tuo mossan naamio on? Mistä liikkeestä löytyy Organic shopin tuotteita? Tahdon nuo kaikki! :D
  Itsekin tykästyin Essencen colour boost -huulipuniin, niitä ei tosiaan edes huomaa! Tumminta sävyä tosin piti hieman lisätä ruokailun jälkeen, ettei se jäänyt epätasaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että tulit kyselemään! Olisin tosissaan voinut näihin kysymyksiin vastata jo postauksessa.

  Mustapäärauta maksoi alle kympin, olisiko ollut joko 6.90e tai 7.90e! Ensimmäisen Mossan kuorinnan ostin Prismasta ja Mossaa myydään myös Sokoksilla. Organic Shopia olen itse ostanut Tokmannilta ja sitäkin löytyy Sokoksilta. Kannattaa kokeilla näitä kaikkia tuotteita! Joo ne huulipunat on niin ihania ♥

  VastaaPoista
 7. Nuo organic shopin kuorinnat vaikuttaa aivan ihanilta 8) <3

  VastaaPoista
 8. Kannattaa kokeilla! *.*

  VastaaPoista
 9. Mä rakastan kangasnaamioita, ihosta tulee niin paljon raikkaampi! ♡ Kuulostaa hyvältä toi organic shopin kuorintavoide, oon kokeillut niiltä vaan kasvonaamiota mut ollu tosi tyytyväinen. Täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 10. Kangasnaamiot on todellakin ihan parhaita! Tuota kuorintaa tai sitten mangoversiota kannattaa kokeilla, niissä on niin hyvät tuoksut :) En tiennytkään, että merkillä on kans kasvonaamioita!

  VastaaPoista