20.6.2019

Pääsykokeita ja timantin kuvia // puhelinkuvia

Collage 2019-06-19 11_47_10

1. Nyt mennään vielä niinkin kauas kuin pääsiäiseen. Tämän vuoden pääsiäisen top 2: mämmi vaniljakastikkeella & Maraboun täytetyt suklaamunat ♥


2. Täytin 18 vuotta viime marraskuussa, mutta vasta huhti-toukokuun aikana ilmoittauduin autokouluun. Muuten olisin jättänyt menemättä kokonaan, mutta tulevaisudeen haaveammattini takia ajokortti on lähes pakollinen tai ainakin siitä on merkittävää hyötyä. Kyllä ne liikennesäännöt sekä auto itse alkavat pikkuhiljaa selkiytyä, mutta luottamus omiin taitoihin ei ole kovin kova.


3. Vapun aikoihin testailin suklaajuustokakkua, jota aioin tarjoilla ylioppilaskahveillani. Resepti oli oikein toimiva ja se pääsikin loppujen lopuksi tarjoilupöytään. Ohjeen löydät täältä.


4. Vapun viettoa kavereiden kanssa.


Collage 2019-06-19 11_48_01


1. Tokmannilta löytyi supersöpöjä kasvonaamioita, mutta lopputulos ei ollutkaan niin hemaiseva kuin pakkauksessa!

2.  Valmistujaismekon ihastelua!

3. Love Islandin suurfanina olin innoissani huomatessani siitä tulleen uuden kauden MTV:hen! Ja hei, vielä tämän vuoden puolella siitä alkaa Suomi-versiokin!


4. Myös Euroviisujen suurfanina tuli jännitettyö viisujen voittajaa. Ensimmäistä kertaa katsoin viisut kavereiden kanssa, yleensä kun olen katsonut ne omassa rauhassani. Molemmissa tavoissa on niin omat plussansa kuin myös miinuksensa.


Collage 2019-06-19 11_49_00

1. Olin Jyväskylässä pääsykokeiden aikaan hotellissa yötä, ja huoneeseeni sattui juuri nuo ihanat tapetit, joita olin netissäkin jo ihastellut!


2. Saman hotelliyön aikaan otin ensimmäisen tatuointini. Jännitti mutta vaikka paikka onkin ranteessa, se ei ollut kovin kivuliasta. Aivan kuin joku olisi raapinut kovaa yhdestä paikasta.


3. Ja pian sainkin pääsykoekutsun ykkösvaihtoehtooni, eli journalistiikkaan! Koe oli ja meni ja kaikki osiot sain suoritettua, nyt vielä jännätään miten opiskelupaikan kanssa käy.


4. Lakki saapui viimeinkin perille.

Collage 2019-06-19 11_50_01

1. Valmistujaiset olivat ja menivät. Näiden ruusujen kanssa otin lakkiaiskuvani ja piti niistä yksi omakin kuva napata, niin harvoin ostan mitään kukkakimppuja.


2. Aloitin kesäkuun alussa kesätyöt. Asiat alkavat jo luonnistua ihan hyvin ja työporukka on huikea! Töihin on ihan mukava mennä, vaikka hieman väsyttäisikin. Parasta on, kun pääsee puhumaan kieliä ihan kunnolla. Kesän lopussa kielitaito on varmasti parantunut!


3. Vapaapäivänä olinkin jo pian kymmenen jälkeen kaupassa, jonka pihalla on jäätelökioski. SIitä on vaikea olla kävelemättä ohi ilman jäätelöä ja tälläkin kertaa pallo tarttui mukaan.Collage 2019-06-19 11_50_42

1. Sain tilaamani paketin mukana ''tilaajalahjana'' Kocostarin sorminaamiot. Erittäin hämmentävä kokemus ujuttaa sormiin tällaisia pusseja ja sitten olla niiden kanssa, mutta tulipahan kokeiltua. Mitään eroa aikaisempaan en kuitenkaan huomannut.


2. Ensimmäistä kertaa kesän aikana omalla kotirannalla.


Pidätkö sinä puhelinkuva-postauksista?

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen toi timanttitatuointi! <3 Miten päädyit valitsemaan just timantin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3 Kuvalla ei oo sen suurempaa merkitystä, kuin että timantit on nättejä! Nyt saan katella sellasta aina kun haluan :)

  VastaaPoista
 3. Puhelinkuvat ja snäpin muistot on parasta, niiden kautta pääsee jotenkin ihan eri tavalla ihmisen elämään kiinni kuin pelkällä kirjoittelulla :) Ja voi että tuo tatuointi on ihana! Oon myös halunnut jo niin pitkään toteuttaa yhden leiman selkään, mutta saa nähdä milloin olisi rahaa sellaiseen :D

  VastaaPoista
 4. Jes, mukava kuulla! Jospa säästäminen tuottaisi tulosta! :)

  VastaaPoista