9.6.2019

Viimeinkin valmistujaiskuvat!

Täällä ollaan viimeinkin valmistujaiskuvien kanssa! Viime lauantaina eli varsinaisena päättäripäivänä oli niin kamalan kylmä ja kova tuuli, että en olisi pystynyt olemaan ulkona pelkässä mekossa tarpeeksi kauan kuvien ottamista varten. Joitain perhekuvia onneksi saimme otettua, mutta tänään laitettiin tuulemaan ja ''viralliset'' valmistujaiskuvat otettua. Viime postauksen kommenteissa toivottiinkin, että mekko tullaisiin täällä blogissa näkemään kokonaan pelkän vilauksen sijasta, joten tietenkin tulen jakamaan kuvat tännekin.


valmistujaiset§
valmistujaiset1
valmistujaiset2

Mekon tilasin Heidi Elisen nettisivuilta ja olin jo hieman varautunut siihen, että se saattaisi olla huonoa laatua. Onneksi mekko olikin oikein toimiva ja se selvisi hyvin juhlapäivästä!


Lakista sen verran, että vaikka itse olinkin omaani erittäin tyytyväinen, kaverini huonojen kokemusten perusteella varoitan, että kyseisestä verkkokaupasta tilaamisen kanssa saa olla hieman varauksellinen. Kyseessä on siis C.L. Seifert ja kyseisessä tapauksessa liike lähetti väärän lakin -viimeisellä- viikolla, jolloin korjauksen tekeminen on ajanpuutteen vuoksi lähes mahdotonta. Tällaisia virheitä ei saisi missään tapauksessa sattua varsinkaan viimeisellä viikolla!


valmistujaiset3
valmistujaiset4

Juhlapäivä itsessään meni oikein hyvin tarjoilujen huvetessa silmissä ja illan venyessä pitkäksi. Lakkiaispäivää kannattaa ehdottomasti odottaa, mikäli käyt lukiota juuri nyt tai olet sinne menossa. Kaikki kova uurastus palkitaan ainakin sen lakin muodossa!


Lakkiaisten jälkeenkin kiirettä on pitänyt niin töiden, autokoulun kuin pääsykokeidenkin kanssa. Nyt pääsykokeet ovat onneksi jo ohi ja seuraavaksi odotellaankin tietoa siitä, tuleeko opiskelupaikka syksylle. Toukokuun luettuja kirjojakaan en ole vielä ehtinyt tänne blogin puolelle jakaa, mutta ei hätiä mitiä, kyllä postaus tänne ilmestyy, kunhan sen ehdin kirjoitella!valmistujaiset5
valmistujaiset6
valmistujaiset7

Mutta hei, mitenkäs sinulla on mennyt kesäkuun alkupuoli? Ja mitä pidit valmistujaismekostani? Ihanaa kesälomaa sinulle, mikäli sellaista vietät! ♥

14 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! :) Onnea vielä kerran valmistumisesta! Kesäkuun alkupuoli on mennyt työn touhussa, mutta onneksi juhannuksen jälkeen alkaa hieman helpottamaan kiireet. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon! Hyvä, että juhannuksen jälkeen pääset hieman rentoutumaankin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia! Toi sininen mekko oli ehdottomasti oikea valinta, tosi hyvin pukee sua!

  VastaaPoista
 4. Onnea valmistuminen johdosta! ❤️ Kauniita kuvia ja upea mekko sulla

  VastaaPoista
 5. Kiitos näteistä sanoista Venla! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! <3 Tää mekon väri varsinkin oli ihan nappisuoritus!

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia! ❤️ Oma kesäni ei lähtenyt käyntiin aivan suunnitellulla tavalla sairaalareissun vuoksi, mutta onneksi tässä on viikkoja aikaa vielä tehdä kaikkea kivaa

  VastaaPoista
 8. Ootpa kauniina <3 Sulla kuulostaa olleen ihana juhlapäivä ja hyvä niin! Onnee vielä kerran!

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana mekko! <3 Ja onnea valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon! <3 Mä seurasinkin tota sun keissiä Instagramin puolella, tosi harmi juttu. Jospa nyt alkaisi mennä olo paremmaksi ja saisi kesä kunnolla alkaa sinullakin!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Erja! <3 Juhlapäivä oli mahtava!

  VastaaPoista
 12. Kiitos oikein paljon! <3

  VastaaPoista
 13. Ai että tuo mekko on sitten kiva! <3 Ihania kuvia ja ihana kuulla kuinka hyvin the päivä sujui :)
  Mulla kesäkuu lähti käyntiin ei-niin-rentouttavalla Lontoonreissulla ja sen jälkeen kesätöillä. Rentoutuminen on pelkkä haave, mutta onneksi pomo sai vapaapäivät sijoitettua peräkkäin, niin pääsee ajamaan kotiin ja näkemään kavereita vapaalla :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos paljon ♥ Sullapas onkin ollut jo hyvin tapahtumarikasta! Hyvä, että hieman pääset kuitenkin viettämään vapaa-aikaakin :)

  VastaaPoista