25.10.2020

Nämä asiat ovat suosikkejani tällä hetkellä

Suosikkipostaukset ovat ihan parasta luettavaa, sillä niistä löytää yleensä aina jotain tosi inspiroivaa ja kiinnostavaa! Tässä postauksessa jaan omat suosikkini vaatteiden, kosmetiikan ja ruoan osalta. Toivottavasti pidät postauksesta ♥

 VAATTEET

suosikit2

Olen aina pitänyt kauluspaidoista, ja nyt kun tänä syksynä pinnalle nousi tämä kauluspaitamainen takki, olin heti aivan myyty. Viime syksynä alkanut innostus harmaaseen jatkuu edelleen, joten tämän takin ostin sitten harmaana H&M:ltä. Kylmemmillä ilmoilla suuren takin alle on hyvä pukea paksu villapaita ja kietoa kaulalle huivi, niin hyvin tarkenee!

suosikit1

Aamujen ja iltojen piristäjänä sekä lämmittäjänä on toiminut pehmoinen vaaleanpunainen torkkuhuppari. Huppu päähän ja villasukat jalkaan niin varmasti sulaa syvimmästäkin jäästä!

KOSMETIIKKA

suosikit3

Love Beauty and Planetin Coconut water & mimosa flower -suihkusaippua on tosi jämäkkää sekä huumaavan hyvän tuoksuista. Tuoksu jää suihkun jälkeen ihanasti leijailemaan kylpyhuoneeseen. Tämä tuo kookoksentuoksuista luksusta suihkuhetkiin!

suosikit4

Essencen tuotteista lähtee aina ikävästi tuotteen nimi kulumaan, mutta kuvassa oleva tuote on Essencen Plumping Pudes lipgloss sävyssä 06. Kiilto ei ole yhtään tahmainen ja useimmiten arkiaamuina meikatessa tämä huulikiilto on päätynyt käyttöön. Sillä pitäisi olla huulia pullistava vaikutus, mutta itse en ole muuta huomannut kuin kivaa mentholista tunnetta huulilla. Sävy on nappivalinta ja pidän tästä ihan huiman paljon!

suosikit5

Hammastahna on ehkä vähän kuulumaton kosmetiikka-osioon, mutta tämän on pakko päästä mukaan. Hammastahna, joka maistuu KOOKOKSELTA! Valkaisevasta vaikutuksesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta tahnan maku on niin hyvä, että ei sillä oikeastaan väliä olekaan. Hampaiden harjaus on yhtä luksusta tämän tuotteen kanssa.

RUOKA

suosikit6

Erilaiset pähkinätahnat, kuten maapähkinövoi, ovat yksiä lemppareitani. Tällä kertaa halusin kokeilla Foodinin kehuttua cashewtahnaa enkä kyllä yhtään ihmettele, miksi tämä on suosittua. Koostumus on tosi juokseva ja sitä on helppo laittaa esimerkiksi puuron päälle. Maku on jopa vähän valkosuklainen, vaikka mitään suklaaseen viittaavaa ei tuotteessa olekaan. Tykkään!

suosikit7

Olen aina ollut tylsä mausteiden käyttäjä suola-, pippuri- ja grillausmaustelinjalla. Savuinen paprikamauste on kuitenkin helppo ja hyvä lisäys maustehyllyyn ja ruokiin saa heti uudenlaista makua yhtä uutta maustetta käyttämällä. Mikäli tämä on vielä testaamatta, kannattaa kokeilla esimerkiksi makaronilaatikkoon!

Mikä on sinun suosikkisi tällä hetkellä postauksessa olleista kategorioista?

Lue myös nämä:

Näillä tuotteilla teen perusmeikkini

7 tämän hetken suosikkia 

Nämä maneerit toistuvat tekstissäni

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

6 kommenttia:

  1. Voi ei mä niin haluaisin tuollaisen takin, mutta mun takkivarasto räjähtää kohta käsiin, joten ehkä pitää odottaa vielä tovi :D Tuo cashewthana kuulostaa niin hyvältä, pitää kyllä itselläkin laittaa se testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ensi syksynä! ;) Oi todellakin kannattaa kokeilla, toi tahna on niin hyvää!

      Poista
  2. Oi savupaprikamauste on kyllä ihana. Mä erityisesti tykkään maustaa paahdetut kikherneet reilulla määrällä savupaprikajauhetta ja valkosipulijauhetta! Mutta mulla sit taas on isot valikoimat mausteita, ihan vaan koska ruoka on ihana asia. Välimeren yrttimausteet on mjn lemppareita kyllä aina!

    Sanna / pancakepalace.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi savupaprika löysi tiensä tännekin maustekaappiin! Nam, kuulostapa hyvältä toi sun kikhernevinkki *.* Mausteilla sais niin helposti makua ruokiin, mutta laiska mikä laiska :D

      Poista
  3. Mihin kaikkeen muuhun tota cashewtahnaa vois käyttää?? Rakastan cashewpähkinöitä, mut oon niin rajoittunut ja mielikuvitukseton syöjä et en keksi mihin tota vois käyttää.. Riisikakkujen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, esimerkiksi riisikakkujen kanssa vois käyttää ja vaikka smoothie bowliin. Itse totesin tosi hyväksi yhdistelmäksi sen, että pilkkoo jogurtin sekaan banaaneja ja laittaa päälle cashewtahnaa sekä mysliä, ai että! *.* Varmasti myös ruuanlaitossakin toimis, jos haluaa pähkinäistä makua johonkin ruokaan :)

      Poista