16.2.2021

Paluu vaaleanpunaiseen viikonloppuun

Hei ja mukavaa laskiaistiistaita! Palaan tämän postauksen merkeissä vielä hetkeksi viikonloppuun sekä yleisiin kuulumiisiin. Viikonloppuun sisältyi superhyvän pizzan leivontaa, Pandan tehtaanmyymälässä käynti (olen vieläkin hämmentynyt, kuinka iso satsi herkkuja lähti mukaan huokealla hinnalla) sekä laskiaispullien maistelua vaaleanpunaisen kermavaahdon kera. Myös lenkkeilyä sekä siivoamista ehdin tehdä, mutta onneksi sentään sunnuntai säilyi täysin opiskeluista vapaana päivänä, jolloin oli aikaa tehdä muuta. ystävänpäivä3

Minulla ei ole sisustuksellista silmää ollenkaan. Ruokapöytä on asunnossani kuitenkin niin kivassa paikassa, että siihen on välillä kiva tehdä ainakin omasta mielestäni hyvän näköisiä kattauksia tai muita koristeluja esimerkiksi kukkien avulla. Tietenkin ystävänpäivän teemaan sopien hankin vaaleanpunaisia neilikoita sekä Pandan tehtaanmyymälästä sydämen muotoisia konvehteja ja pukeuduin vaaleanpunaiseen asuun. Laskiaispullista ei todistusaineistoa ole, mutta niihinkin väsäsimme vaaleanpunaisen kermavaahdon. Näin saa kätevästi yhdistettyä ystävänpäivän ja laskiaissunnuntain!

Tämä viikko tulee olemaan hyvin tiivis ainakin lukujärjestyksen suhteen. Pääaineopintojen lisäksi tällä viikolla alkaa historian luennot, joita on kolme kertaa viikossa iltapäivisin. Myös oppimistehtäviä sekä tuleviin tentteihin lukemista pitäisi jaksaa tehdä, jotta ei jää ihan kaikesta jälkeen. Tentit alkavat jo hieman painaa päälle, sillä 3. periodi on jo pikkuhiljaa loppusuoralla. Vapaa-aika on myös kuitenkin hyvin tärkeää, ja sen merkitystä ei saa unohtaa arjen temmellyksessä. 

ystävänpäivä5

Vapaa-ajallani aion lukea kirjoja, lenkkeillä sekä muutenkin liikkua, katsoa sarjoja, kokkailla ja nähdä kavereita mikäli tilanne ja olosuhteet niin suo. Vapaa-ajan hurvittelujen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, tärkeintä että itse nauttii ja pääsee vähän nollaamaan aivoja velvollisuuksien suhteen. Ja ihan vinkkinä, tällä viikolla alkoi MTV:llä Love Island Norjan uusi kausi, kannattaa tsekata jos kiinnostaa! Kirjoja pääsen esittelemään helmikuun lopussa kirjapostauksessa, joten niiden vinkkailua säästelen sinne.

ystävänpäivä7 Tällaista elämää täällä tapahtuu. Minkälaista sinun arkesi on tällä hetkellä? Mitä teet vapaa-ajalla?

Lue myös nämä:

Näitä biisejä kuuntelen tällä hetkellä x 16

9 ajatusta ennen nukahtamista

Itsensä huomiointi arjessa on tärkeää 

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

7 kommenttia:

 1. Vitsi miten mukavalta sun ystävänpäiväviikonloppu kuulosti! Mun arki on tällä hetkellä aika opiskelun ja työntäyteistä, mutta toisaalta nautin mun työstä, ja se tuo arkeen myös onnistumisen tunteita ja hyvää mieltä. Vapaa-aika on viime aikoina kulunut lähinnä lenkkeilemällä ja etäjumppia tekemällä sekä toisinaan blogin parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nautin viikonlopusta ihan hurjasti ♥ Ihana kuulla, että sun työ maistuu noin hyvin! Ja vapaa-aikaakin kuulostaa kuitenkin olevan, se on hyvin tärkeää :) Kivaa viikkoa sulle Jenny!

   Poista
  2. Samoin, toivottavasti sulla on kiva viikko :)

   Poista
 2. Kuullostaa ihanalta, vitsi, oon käynyt joskus usein Vaajakoskella pandan tehtaalla mutta nyt viime kerrasta on vierähtänyt jo monta vuotta! Viimeksi kävin kun tulin oulusta takaisin kotiin, eli oisko ollu joku vuosi 2017 :D Pitäis kyllä joskus käydä jossain suklaatehtaalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, siitä on sitten vierähtäny aikaa! Mullaki viime vierailu tapahtui kyllä muistaakseni 2018, mutta onneksi nyt saatiin aikaiseksi käväistä siellä :) Toivottavasti säkin pääset pian joko tuonne tai sitten muualle!

   Poista
 3. Oi, oispa lähellä Pandan tehtaanmyymälä! ♥ Ja siis jes, kirjapostauksia! Jään lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo myymälä on kyl tosi jees *.* Oi ihana kuulla, että kirjapostaukset kiinnostaa! Mulla on tapana joka kuukauden lopussa jakaa sen kuun luetut kirjat. Kovasti tervetuloa!

   Poista