15.7.2017

Shoppailua

Moi!

Pääsin torstaina shoppailemaan pitkästä aikaa ja kohteena oli Oulun Valkea kaverin kanssa. Sieltä tuli ostettua suurin osa tämän postauksen ostoksista, paitsi kaksi ensimmäistä ostin viikko sitten Kuusamosta. 


Nivean kosteusvoiteen otin sen halvan hinnan ja yksinkertaisuuden takia. En jaksanut ruveta lukemaan eri kosteusvoiteiden kyljistä, minkälaiselle iholle ne sopivat, joten nappasin vain tämän mukaan. 

Lumenen mattameikkivoide on lempimeikkivoiteeni. Edellinen alkaa uhkaavasti loppua, joten oli aika hankkia uusi. 

Loput ovatkin sitten Oulusta ostettuja juttuja:


Oral-B:n sähköhammasharjan ostin, koska normaalit hammasharjat ovat alkaneet repiä ikeniäni verille. En sitten tiedä, painanko harjalla jostain syystä enemmän, mutta parin käyttökerran jälkeen tämä on osoittautunut tosi hyväksi! Hampaat tuntuvat paljon puhtaammilta kuin normaalilla harjalla pestynä.

Silmämeikinpoistoainetta ja dödöä tarvitsee tuskin selitellä? Molemmat olivat Sokoksella alessa, joten ostin ne nyt sieltä.



Oulun reissulla ostin ensimmäisen tuotteeni Fiorellashopista. Oulun Fiorellan alakerta on varsinainen aarreaitta, koska siellä on paljon aletuotteita. Tämä kyseinen paita löytyi myös sieltä ja tämä on kyllä aivan ihana ja rento. Hieman erilaista vaatetta myös minun tyyliini, tällaista ei ennen ole vaatekaapissani ollutkaan. Minulla on jo mielessäni visio, mitä asusteita yhdistän tämän kanssa, en malta odottaa!


Tämä Cubuksen paita taas on enemmän minun tyyliäni. Se on niin pehmeä ja ihana. Varmasti tämä pääsee päälleni aina silloin, kun vaatekriisi iskee!


Viimeinen ja taatusti lemppariostokseni löytyi Mick'sistä, josta en etukäteen ajatellut löytäväni mitään. Siellä oli kuitenkin huimat alennukset ja tähän ihastuin heti sovitettuani sitä. Kokeilin myös samassa kaupassa ollutta punaruskeaa bombertakkia ja siinä kävikin niin, että minä ja kaverini molemmat ihastuimme siihen. Hetken miettimisen jälkeen päädyimme siihen tulokseen, että kaverini ostaa sen takin, koska minä olin jo ostamassa tämän. Onneksi siitäkin selvittiin!

Valkea oli kyllä jälleen tosi viihtyisä ja valoisa paikka. Kävimme myös elämämme ensimmäistä kertaa syömässä Friends & Brgrsissa ja odotukset olivat kyllä kovat. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta ei niin tajunnanräjäyttävää kuin etukäteen odotin. Ranskalaiset olivat kyllä tosi rapeita ja maukkaita!

Mitäs pidit ostoksista? Oletko sinä päässyt viimeaikoina shoppailemaan? 

Ps. Tänään blogi täyttää tasan puoli vuotta. Puoleen vuoteen on mahtunut 80 postausta, 83 lukijaa ja vielä enemmän kommentteja sekä uusia kokemuksia. Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana <3

Pps. Blogin oma instatili @peut_etreblogi .

22 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Valkea on kyllä tosi mukava paikka käydä shoppailemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään näistä ja Valkeasta tosi paljon! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo se on kyllä aivan ihana, niin mahtava löytö! *.*

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Ja paljon onnea sulle & sun blogille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia myös sinulle, että olet ollut matkassa mukana!♡

      Poista
  4. Sähköhammasharja on kyllä best!! Ja ihana takki. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, enää ei tee edes mieli käyttää normaalia harjaa. Kiitos! :)

      Poista
  5. Mulla on tällä hetkellä käytössä toi Nivean kosteusvoide,ja oon kyllä tykännyt siitä ihan super paljon!! <3 Myös sähköhammasharjaa on tullut käytettyä 4-5 vuotta,ja oon huomannut ton täysin saman homma, että hampaat tuntuvat puhtaammilta. Jos mun pitää pestä normiharjalla, odotan aina sitä, että pääsee pesemään sähköharjalla, koska normiharjaa käyttäessä jää se tunne ettei nyt tullut ihan puhdasta :D ja toi viimeinen takki on kyllä ihana!!♡

    http://anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä kosteuttaa tosi hyvin, ei ole yhtään kuivan tuntuinen iho. Haha, en varmaan enää itsekään pysty käyttämään mitään muuta harjaa kuin tuota :D Ja se kyllä on♡

      Poista
  6. Tosi kivoja ostoksia. Toi tokio paita on ihana ja nii on kyl myös toi takki. Ei voi olla ihanampaa kuvioo ♥♥♥

    VastaaPoista
  7. Ihania ostoksia! ♥ Ostin vähän samantapaisen paidan Keskiseltä hiihtolomalla kuin tuo Tokyo paita, mutta vain pitkähihaisena :D Ruutupaidat on niin ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tuollainen voisi kyllä olla kiva myös pitkähihaisena. Ruutupaidat on♡

      Poista
  8. Tosi kivoja ostoksia! Tuo fiorellashopista ostettu paita, aivan ihana! Täytyypä itselläkin seuraavalla Oulun reissulla käydä siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itekki tykkään♡ Käy ihmeessä, sieltä voi hyvinkin tehdä löytöjä!

      Poista
  9. Kivat ostokset! Mä en itse ole shoppaillut hetkeen, mutta mieli tekisi aina näiden ostospostausten jälkeen :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos! Voin niin samaistua tuohon :D

    VastaaPoista
  11. Todella kiva postaus! Sori kun kommentoin taas näin myöhässä, mutta olin reissussa, enkä silloin jaksanut avata bloggeria edes blogeja lukiekseni :D

    Ja vau, sun blogiin on sadellut lukijoita, ja olet muuten sen ansainnut! Onnittelut puolesta vuodesta bloggaajana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia!♡ Ei haittaa, vaikka oletkin myöhässä. On ihanaa saada kommentteja vaikka kuinka vanhoihin postauksiinkiin!

      Poista
  12. oi miten kivoja ostoksia!:)) varsinkin tuo kukkabomber, ihana!

    VastaaPoista