28.3.2019

Testissä Essencen uusi luomiväripaletti sekä huulikiilto

essence1
essence2

Salut Paris -luomiväripaletti

Näitä paletteja olin jo etukäteen Essencen Instagram-tililtä ihastellut ja varsinkin tämä Pariisista inspiraatiota ammentanut paletti nappasi mielenkiintoni sävyjensä puolesta. Punertavasävyistä palettia en vielä omistanut, ja suurimman osan luomiväripaleteistani olen hankkinut yläasteella, joten oli aikakin hieman päivittää kokoelmaa uudella paletilla.


Ensinnäkin, paletin sävyt ovat aivan ihanat ja niillä saa tehtyä tosi nätin luomimeikin jopa näillä minun alkeellisilla taidoillani! Luomiväri karisee hieman paletista otettaessa sekä myös silmien alle sitä levittäessä, mutta ne hiutaleet saa helposti pyyhittyä pois esimerkiksi puuterisiveltimellä. Kimaltelevat sävyt pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun siveltimeen suihkuttaa ensin setting sprayta, mutta mattasävyt toimivat mainiosti kuivalla siveltimellä. Hintaansa nähden tämä paletti on erittäin toimiva kuten myös moni muukin Essencen tuote!


essence3
essence4
Plumping nudes -huulikiilto

Viime aikoina on tullut meikattua loppujen lopuksi tosi harvoin ja silloin kun olen meikannut, olen valinnut ennemmin huulikiillon kuin mattapunan. Tässä huulikiillossa on kivasti sävyä mukana eikä huulipunalle tule edes tarvetta. Ja mikä parasta, tämä ei ole sellainen kamalan tahmainen huulikiilto, jota käyttäessä huulet tarttuvat yhteen kiinni! Kiillon olisi myös tarkoitus turvottaa huulia, mutta itse en sellaista vaikutusta ole huomannut. Pientä kihelmöintiä huulilla kuitenkin tuntee tätä käyttäessä. Jos etsit ei-tahmaista huulikiiltoa, tämä voi olla oikea valinta!


Jälleen siis erittäin positiivisia kokemuksia Essencen tuotteista! Näiden nimeen olen vannonut jo erittäin kauan. Halpoja ja hintaansa nähden erittäin toimivia meikkejä, mitä muuta voisi toivoa? Essence on viime aikoina laajentanut myös ihonhoidon puolelle, ja sieltä löytyisi tosi mielenkiintoisia tuotteita esimerkiksi kasvonaamioiden sekä -kuorintojen muodossa. Näitä tuotteita en ole itse vielä kokeillut, mutta ne vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta.


Oletko sinä kokeillut näitä Essencen tuotteita tai haluaisitko?

8 kommenttia:

 1. essencen tuotteet on kyllä tosi hyviä hinta-laatusuhteeltaan :) haha miten musta tuntuu että noi "turvottavat" huulikiillot ja punat ei oikeasti juuri koskaan turvota :'D

  VastaaPoista
 2. Tykkään ite Essencen tuotteista, sillä ne ovat ihanan halpoja, mutta silti laadukkaita. Lisäksi tuotteet ovat ihanan omaperäisiä ja poikkeavat jotenkin muista meikkituotteista täysin :) Tuo luomiväripaletti vaikuttaa aivan ihanalle pastellisten sävyjen perusteella, mutta en vaan itse osaa yhtään käyttää luomiväriä, vaikka harjoittelemallahan sitä varmasti oppisi :D Ite oon ihastunut myös huulikiiltoihin ja ei-tahmaisuus on kyllä plussaa, täytyy harkita josko hankkisi itsellekin tuon kyseisen huulikiillon, siinä on ainakin ihana sävy :)

  VastaaPoista
 3. Essencen tuotteet on aina ollut ihan mahtavia, mullakin on useita mattahuulipunia Essenceltä. Ei olekaan luomivärejä tullut testailtua Essenceltä, kun on yleensä käytössä vaan muutamat tietyt paletit, mutta voisihan tuota kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Oi onpa suloinen tuo Pariisi-paletti <3 Essenceltä kyllä löytyy vaikka mitä hyviä tuotteita - ihanaa, että sama linja jatkuu!

  VastaaPoista
 5. Niin todellakin ovat! Aina pitää mennä kaupassa tsekkaamaan Essencen hylly, että onko sinne tullut joitain uusia kiinnostavia uutuustuotteita :D Jep, mullekaan ei oo tullut vielä vastaan yhtään oikeasti toimivaa!

  VastaaPoista
 6. Voin niin samaistua sun ajatuksiin! Essence on jotenkin niin hyväntuulinen merkki eikä sellainen turhan vakava kuten muut meikkisarjat vähän ehkä ovat :D Hei, jos mäkin oon oppinu tekemään sellaiset luomimeikit että kehtaan kulkea ihmisten ilmoille niiden kanssa, niin varmasti säkin oppisit! Tuo kyseinen huulikiilto on sävyssä 06 Big Bang, sitä en tullutkaan postauksessa maininneeksi :)

  VastaaPoista
 7. Varsinkin Essencen huulituotteet ovat yllättäneet positiivisesti! Jos tulee tarve uudelle paletille, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla Essenceltä :)

  VastaaPoista
 8. Jep, pakkaus veti kans puoleensa ostopäätöstä tehdessä!

  VastaaPoista