19.3.2019

Viimeisimmät kirppislöydöt

Ei ole kauankaan aikaa siitä, kun tänne kotipaikkakunnalleni avattiin uusi kirpputori. Nelisen kertaa siellä on tullut käytyä ja joka kerta jotain tarttunut mukaan, joten on ihan hyvä, että siellä ei käy joka päivä! Kirpputorit ovat kyllä oikeita aarreaittoja ja sinne meneminen on aina yhtä jännittävää, kun ei vielä tiedä, minkälaisia löytöjä sieltä tulekaan vastaan. Tässä postauksessa esittelen viimeisimmät kirppislöytöni, jos joku saisi siellä ruudun toisella puolella tästä inspiraatiota lähteä tutkimaan kirpputoreja!


kirpparilöydöt5


Ensimmäiseksi kaikista uusin löytö, eli Conversen tennarit. Nämä maksoivat alle kympin ja lisäksi ostin näihin vielä uudet nauhat, koska vanhat olivat jo aika rispaantuneet. Valkoiset Converset tulevat todellakin käyttöön, kunhan lumet ensin sulavat!


kirpparilöydöt3

H&M:n löysä urheilupaita on tosi pehmeä sekä mukava päällä. Tämän hinnan muistan vieläkin, koska yllätyin sen halpuudesta: 50 senttiä!


kirpparilöydöt2

Olen myös löytänyt toisen vaatteen H&M:ltä, nimittäin ison kauluspaidan. Tämä on ihanan värinen ja myöskin mukava päällä ison kokonsa ansiosta. Kauluspaidat ovat kovasti minun juttuni ainakin tällä hetkellä, joten oli hyvä löytää sellainen kirppikseltä!


kirpparilöydöt1

Minun on pitkäjalkaisena tosi vaikea löytää sopivan pituisia farkkuja, mutta nämä ovat jo toiset kirpparilta löytämäni, sopivan pituiset farkut! Näissä on edessä kivana yksityiskohtana vetoketjut, joissa ei kuitenkaan ole taskuja. Jos sinulla on vaikeuksia löytää tarpeeksi pitkiä tai tarpeeksi lyhyitä lahkeita kaupoista, niin kannattaa tsekata kirpparien tarjonta!


kirpparilöydöt4


Viimeisenä ehkä vähän outo löytö kirpputorilta. Tämän kihartimen ostoa ensin hieman emmin, mutta kun hintalapussa luki sitä käytetyn vain pari kertaa ja se oli siistissä kunnossa, niin ostin tämän sitten omakseni. Kaverillani on samanlainen kiharrin ja olin siihen jo tykästynyt lainatessani sitä häneltä, joten tämä tuli kirpputorilla vastaan juuri oikeaan aikaan! Vaikka minulla on jo luonnostaan kiharat hiukset, niin tällä saa silloin tällöin laitettua vähän huolitellummat kiharat, mikäli niin haluaa.


Tällaisia olivat viimeisimmät löytöni kirpputorilta. Kierteletkö sinä kirpputoreja vai ostatko mieluummin uutena?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa löytää muiden nuorien blogeja, kun ne tuntuvat nykyään olevan niin vähissä, kun kaikki ovat siirtyneet youtuben puolelle. Oon itekkin innostunut taas kiertelemään kirppareita ja viime kerrasta sain lisäintoa, kun löysin aivan ihanan neuleen ja vielä niin halvalla! Saan kirpparilöydöistä uutuudenviehätyksen lisäksi kiksejä hyvistä löydöistä, halvoista hinnoista ja ekologisuudesta. Oot tehny super kivoja löytöjä, varsinkin toi kiharrin!

  VastaaPoista
 2. Kirpparit on ihania! Nuo valkoiset tenarithan on upeassa kunnossa, löytyisipä itsellekin halvalla tuollaiset :D
  Täällä Salon alueellakin on muutama kirppari, mutta niistä löytyy enemmän kaikkea krääsää kuin vaatteita. Mun parhaat löydät on ehkä Prison Break -sarjan kaudet 1-4 viidellätoista eurolla, sekä X-men 1 ja 2 kahdella eurolla!

  VastaaPoista
 3. Nuorten blogit ovat oikeasti aika harvinaisuus nykypäivänä! Mäpäs käyn tsekkaamassa sunki blogin, siihen en taidakaan olla aiemmin törmänny :)

  Kirppareiden halvat hinnat ovat kyllä tosi piristävä asia! Kiharrin tuli juuri kuin tilauksesta löydettyä :D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa käydä kiertelemässä jos jossain osuisikin vastaan kaiken krääsän keskellä! Oot säki tehny kyl hyviä löytöjä! :)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Kivoja löytöjä! Kirppikset ovat lempipaikkojani, joista ostamalla säästää niin rahaa kuin luontoakin, lisäksi saa persoonallisia esineitä joita ei välttämättä edes myydä enää kaupoissa. Minäkin olen bloggaaja, tosin jo 40 vuotias, olen ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla, oli myös kiva nähdä että noin nuori kuin sinäkin kirjoittaa blogia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mukavasta kommentista! Oot ihan oikeassa, että kirppikseltä voi löytyä myös sellaisia erikoisia tavaroita, mitä ei kaupoissa tulisi enää vastaan :)

  VastaaPoista
 7. Oo! Oletpas tehnyt hyviä löytöjä. Itse olen tässä lähiakoina löytänyt ihanan laukun, dr denimit ja karhun vintage-tuulitakin! Kirppikset on parasta :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvään saumaan sattuivat nämä löydöt! Kuulostaapa kivoilta sunki löydöt :)

  VastaaPoista