6.3.2019

Abirientoja ja uusia muumeja /puhelinkuvia

1&2. Ulkoilua kauniissa kotimaisemissa.

3. Tein Emili Kumpuniemen ohjeella herkullisia juuresrieskoja itsetehdystä juuressoseesta. Nämä olivat ihan superhyviä!


4. Cosmopolitania en ollut ennen ostanut, ennen kuin mansikkka päätyi sen kanteen. Tykästyttyäni lehteen ostin myös helmikuun lehden sen ilmestyttyä. En melkein muistanutkaan, kuinka ihanaa tällaisten lehtien lukeminen onkaan!


Collage 2019-03-05 17_04_51

5. Lukuloma alkoi tammikuun lopussa ja silloin sattui juuri olemaan kaunis aurinkoinen päivä. Tuon ja seuraavan päivän pidin vielä lomaa ennen luku-urakkaa!


6. Asu kaverin valmistujaisjuhliin!

7. Olen niin koukussa Youngeriin, ihan tosi hyvä sarja! Kaikkia kausia ei valitettavasti ole enää ilmaisena MTV:ssä, mutta CMoresta ne sen sijaan löytyvät.


8. Potkijaisissa jaettiin jokaiselle abille vuoden titteli ja itse olin vuoden panostaja.


Collage 2019-03-05 17_05_49

9. Muisto penkkaripäivältä. Tykkään niin paljon tuosta sinisestä yksisarvishaalarista!


10. Penkkarien jälkeen olikin abiristeilyn vuoro ja se oli ensimmäinen kertani risteilyllä sekä Tallinnan maaperällä. Rajallisen ajan takia kerkesimme käymään vain satamassa, mutta vanha kaupunki häämöttää kuitenkin vähän tässä kuvassa.


11. Paluumatkalla Tallinnasta Helsinkiin kerkesimme katsomaan Aleksanteri Hakaniemen keikkaa pari viimeistä minuuttia.


12. Nämä banaanileivät kannattaa testata! Ohjeen löydät täältä.Collage 2019-03-05 17_07_02

13. Uudet muumit olivat aluksi järkytys, mutta sarjassa on kyllä tosi hyviä läppiä! Hahmojen ääniin en todellakaan totu, mutta ihan hauskaa katsottavaa se on.


14. Jälleen kauniita ulkoilumaisemia. Auringonpaisteella on niin nättiä varsinkin talvella!


15. Perjantai-ilta jäätelön sekä This Is Usin parissa. Iso suositus kyseiselle jäätelölle, nam!

16. Lauantaina valittiin Suomen biisi Euroviisuihin ja itse olen hieman pettynyt valintaan. Look Away on mielestäni hajuton ja mauton, mutta olen tietenkin puolueellinen oman lempparini ollessa Superman. Mikä sinun mielipiteesi on viisubiisistämme?


Mitä sinä olet puuhaillut viime aikoina?

10 kommenttia:

 1. Mä kyl tykkään uusist muumeist! Ääniin täytyy tottuu, mut must nekin oli yllättävän hyvät! Tykkään ihan sikana siitä, että noi uudet muumit pohjautuu selkeest enemmän kirjoihin ku mitä vanhat pohjutuu. Ihan mahtavia :D Meillä on kotona myös vanhat muumit vuoden 2017 dubbauksella, joten saa muksut sitten joskus kattoo vanhojakin!

  VastaaPoista
 2. Uudet Muumit ovat todellakin vähän järkytys! Äänet ovat niin kovin vieraat ja hahmot jotenkin tylsästi tehty. Ehkä tämäkin on kuitenkin totuttelukysymys!

  VastaaPoista
 3. Uudet muumit jakavat kyllä paljon mielipiteitä :D Muumikirjoja en ole ikinä lukenutkaan, mutta kuulostaa kyllä hyvältä, että tämä sarja pohjautuu niihin enemmän. Ihanaa, että on kans vanhoja muumeja tallessa sulla!

  VastaaPoista
 4. Äänet on just ne kaikista pahin :D Huumori on mun mielestä kyllä hauskaa siinä sarjassa!

  VastaaPoista
 5. Hassua tämä muumibuumi kun ei ole ikinä tykännyt tai katsonut muumeja. Ehkä mussa on jotain vikaa kun ne olivat mun mielestä jo 5-vuotiaana rasittavia :DD
  Kuulostaa tosi kivalta että teidän lukiossa jaettiin kaikille abeille titteli, meillä abit vaan keksii muutamia hauskoja ykkösille ja kakkosille ja se on mielestäni ollut aina vähän laimeaa.. :-)

  VastaaPoista
 6. Itsekin olin hieman pettynyt Suomen euroviisubiisiin. Paras vaihtoehto näistä kolmesta oli ehdottomasti Superman.
  Muumeista tykkäsin ja aion katsoa jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 7. Haha, muumit on just parhaita! :D Mustaki tää on tosi hyvä idea, että tittelit jaetaan abeille heidän ollessa lähdössä pois lukiosta. Siitä tulee jotenkin spesiaalimpaa, kun tittelin saa vain kerran abivuonna eikä esimerkiksi sekä ykkösellä ja kakkosella :)

  VastaaPoista
 8. Superman todellakin, mutta nyt meni näin! Muumilaakso on kyllä ihan hauska :D

  VastaaPoista
 9. Sun abiasu on niin sympaattinen ja söpö. :''') uudet muumit on jotenki vaikeaa katottavaa, niis ei oo tarpeeks särmää jotenkin. Mutta ihan mielenkiinnosta varmaan kurkkaan jokaisen jakson. Ihana postaus täynnä arjen pieniä ihmetyksiä, tykkään.
  ......
  Look away oli paras.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti! Sitä on kieltämättä vähän outo kattoa kans tyylin takia :D Look Away on selvästi monen mieleen, mutta itselleni se jäi jotenkin etäiseksi.

  VastaaPoista