6.11.2017

Kuvia puhelimesta #1

Ajattelin aloittaa blogiin tällaisen uuden postaussarjan, jossa julkaisen kuvia puhelimestani ja kerron hieman niiden taustoista. Tällä kertaa kaikki kuvat on otettu ig storystani, mutta jatkossa tässä voi olla myös ennenjulkaisemattomia kuvia. Itse pidän tällaisista puhelinkuvapostauksista tosi paljon vaikka kuvat olisivat näkyneet ennen esimerkiksi my storyssa. Postauksessa saa kerrottua paljon enemmän, mitä siellä kuvan taustalla on oikeastaan tapahtunut. Nyt siirrytään kuitenkin näihin kuviin, toivottavasti pidät!


Collage 2017-10-29 15_19_33

Pientä perjantaifiilistelyä lenkillä.// Saman päivän aikana söin English mint -nimistä jäätelöä. Se ei maistunut niin paljoa mintulta kuin olisin toivonut, mutta oli se silti hyvää.

Collage 2017-10-29 15_20_32

Iltapalaksi smoothie bowl, jossa oli soijajogurttia, mustikoita, vadelmia ja mansikoita sekä päällä pähkinäsekoitusta. Nam♥// Aloin syyslomalla katsomaan Love Islandin toista kautta Katsomosta ja jäin heti koukkuun ihan samalla lailla kuin ykköskauteenkiin. Love Islandissa henkilöihin pääsee tutustumaan paljon paremmin kuin esimerkiksi Paratiisihotellissa, jonka takia se kolahtaa minuun.

Collage 2017-10-29 15_21_04

Syysloman vika päivä! Yön aikana oli satanut hieman lunta.// Tulin takaisin asunnolle kotona vietetyn viikon jälkeen ja parvekkeelta näkyi kaunis auringonlasku.

Collage 2017-10-29 15_21_29

Olin heti maanantaina syysloman jälkeen pois koulusta, koska sunnuntaina minulle nousi kuume. Vietin koko aamupäivän sängyssä kuunnellen musiikkia ja varsinkin tätä biisiä kuuntelin ja kuuntelen edelleen paljon! Onneksi kuume ei noussut korkealle, joten kävin silloin kaupassa ostamassa tortillatarvikkeet ja sitten söimmekin kämppiksen kanssa niitä. // Keskiviikkoaamuna kouluun kävelemässä ja oli ihana sää!
Collage 2017-10-29 15_21_58

Jälleen perjantaifiilistelyä, nyt Youtuben ja irtokarkkien voimalla♥// Tuoreita, ihania pullia! Vaikka ne olikin ostettu pakasteesta, niin ihan älyttömän hyviä silti.
Collage 2017-11-02 22_30_58
 Teimme kaverini kanssa aivan älyttömän hyviä suklaakeksejä, yksiä parhaimmista mitä olen maistanut! Ohje löytyy täältä.// Ihana sää koulun jälkeen♥

Näistä kuvista varmaan huomaa, että sydämiä tulee käytettyä paljon! Mitä pidät kuvapostauksista?

16 kommenttia:

  1. Vitsit miten hyvältä noi suklaakeksit näyttää! Samoin smoothie bowl... Mä tykkään ain bongailla kaikkia ruokaideoita näistä kuvapostauksista :D Usein löytää jotain kivaa, niinku nyt noi keksit.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi keksit on ihan superhyviä, kokeile toki niitä! Itekki bongailen aina uusia ruokia koska ruoka on ihan parasta♡

      Poista
  2. Kauniita kuvia, ja tällaiset puhelinkuva postaukset ovat myös minun makuuni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla! Näitä tullaan siis varmaan näkemään jatkossakin :)

      Poista
  3. Tosi hauska tällänen postaus!!

    VastaaPoista
  4. Esteettisiä kuvia! Kiva postaus<3

    VastaaPoista
  5. Puhelinkuvapostaukset on aina niin kivoja, koska niistä välittyy jotenkin tosi rento fiilis :) Noi suklaakeksit näyttää superhyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, näitä on just ton takia kiva lukea! Ne olikin tosi hyviä, joten suosittelen kokeilemaan niitä. Itelläkin on varmasti pakko pian tehä niitä uudestaan vaikka pari muutakin reseptiä olisi vielä testaamatta :D

      Poista
  6. Siis nam noi pullat ja keksit!!<3 Alkoi nyt tehdä mieli jotain hyvää hahah :D

    VastaaPoista
  7. Oijoi toi jäätelö näyttää taivaalliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan hyvää vaikka minttu ei maistunutkaan niin paljoa! :)

      Poista
  8. Nam tuo jäätelöannos! <3 Tuo on tylsää jos ostaa jäätelöä ja sitten se ei maistukkaan siltä, mitä oli ajatellut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep :( Mutta ainakin se näyttää hyvältä! :'D

      Poista